Lin-Manuel Miranda Wiki, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, връзка, височина и тегло

Лин-Мануел Миранда е актьор, продуцент, певец, автор на песни, рапър и драматург от Съединените щати. Той е роден на 16 януари 1980 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. В момента той живее в Съединените щати. Сегашната му възраст е 41 години. Дебютира на Бродуей в мюзикълите In the Heights и Hamilton. Ако искате да научите повече за Wiki на Lin-Manuel Miranda, личен живот, продължете да четете тази статия и ще намерите цялата информация, от която се нуждаете.

Височина и тегло на Лин-Мануел Миранда

Височината на Лин-Мануел Миранда е 5 фута 8 инча и тежи приблизително 65 кг. Мерките на тялото му не са известни. По същия начин очите му са тъмнокафяви, а косата му черна.

 Лин-Мануел Миранда

Лин-Мануел Миранда (Източник: Pinterest)Семейство Лин-Мануел Миранда

Що се отнася до семейството му, Лин-Мануел Миранда е роден в град Ню Йорк, Ню Йорк, в Съединените щати. Всяка година мъжът празнува рожден ден. Д-р Луис А. Миранда е името на баща му, а Луз Таунс-Миранда е името на майка му. Баща му беше лекар. Също така ни е дадена повече информация за името на любовника му, любовната история и цялата тази информация е предоставена на тази страница.

Състояние на връзката на Лин-Мануел Миранда

Всички заклети фенове на Лин-Мануел Миранда, които всички са кандидати, Продължете да четете тази статия, за да научите за неговата любовна история, афера и име на приятелката му. Статусът на връзката му е женен, според доклад в социалните медии. Ванеса Надал е името на жена му. Имат две деца.

Награди Лин-Мануел Миранда

  • две номинации за Еми
  • три номинации за Грами
  • три номинации за Тони
  • Оскари за Лорънс Оливие

Популярни Публикации