Лили Меола- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Лили Меола е американски певец, композитор и риалити телевизионна личност. Тя е добре известна с песни като Sunshine, Don’t Stop, Daydream и много други. Тя получи много популярна подкрепа след прослушването за American Got Talent 2022. Тя не само премина прослушванията, но и съдиите й дадоха „Златен зумер“. След това тя започва да дава медийни интервюта и става звездна вокалистка.

Бързи факти

Рождено име Лили Меола
Псевдоним Лили
Дата на раждане 3 август 1994 г
Възраст (към 2022 г.) 27 години
Популярни за Получаване на Golden Buzzer на American Got Talent 2022
език Английски
Училище 1. Haleakala Waldorf School Мауи
2. Kihei Charter High School
3. Основно училище „Хайку“.
образование Завършвам
университет Държавен университет
Професия Певец, автор на песни
Зодия Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Място на раждане Мауи, Хавай
Сегашен адрес Мауи, Хавай
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Възраст и ранен живот на Лили Меола

Лили Меола беше роден на 3 август 1994 г , и отгледан на Големия остров на Хаваите. Майка й, г-ца Нанси Меоле, я насърчи да преследва кариера като певица. Тя започна да се интересува от пеенето, след като чу майка си да слуша джаз музика. Лили разкри по време на етапа на прослушване на AGT, че е от Мауи, Хавай, в Съединените щати.

Лили изнесе представление пред публика в кафене des Amis в Пая, наето от майка й. Г-н Уили Нелсън седеше наблизо и слушаше Лили. По това време Лили беше тийнейджърка, когато разпозна Уили Нелсън. Уили й даде възможност да пее с нея и я обучаваше по пеене. През 2013 г. тя пътува с Уили Нелсън и участва в неговия албум To All the Girls. След това Лили Меола започва да получава повече покани да пее. Завършила е образованието си в отделно училище. Тя посещава валдорфското училище Халеакала, гимназията Кихей Чартър и началното училище Хайку.Височина и тегло на Лили Меола

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Лили Меола е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Лили Меола

Нетната стойност на Лили Меола

Колко е нетната стойност на Лили Меола? Печалбите на Лили се генерират от нейния акаунт в Spotify. Тя е качила всяка своя песен в Spotify. Слушателите на Spotify са слушали нейната песен Sunshine над 184 645 пъти. Според доклада Лили Меола печели добре от Spotify и има нетна стойност от 0 000 USD към октомври 2022 г.

кариера

Лили Меола започва професионалната си кариера в тийнейджърските си години, както беше посочено по-рано, като свири с известния вокалист Уили Нелсън. През цялата си кариера тя е имала възможността да свири заедно с легенди като Крис Кристоферсън, Лий Брайс, Мика Нелсън и много други. Когато майката на Лили се разболя през 2016 г., тя беше на път да издаде първия си албум They Say. Нейният запис обаче никога не е бил издаден от лейбъла, но Authorized Bootleg е достъпен в Amazon, със сътрудничество с Willie Nelson, Lukas и Micah (синовете на Willie Nelson)

Лили се завърна към музиката след смъртта на майка си, след четиригодишна пауза от музика и пеене. Тя публикува няколко музикални видеоклипа на страницата си в YouTube в края на 2020 г. През 2021 г. издаде дебютното си EP, Daydream. Текстовете на Daydream са написани от нея. Daydream, според Лили, е музикална хроника на тъжния и самотен живот, който е имала през последните пет години.

Лили Меола Гадже и запознанства

С кого се среща Лили Меола? От няколко години Лили не е имала време да прекара с някого, който може да бъде неин партньор в живота. Когато майка й се разболя, тя започна да се грижи за нея и се отдели от външния свят. След 2020 г. тя започна да се свързва с хора чрез своите социални медии и музика. Надяваме се, че тя ще намери любовта в следващите години. Лили вече е сама и без гадже.

Популярни Публикации