Лили ЛаБрант- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Лили Лабрант е най-възрастният член на семейство ЛаБрант, които са добре познати в интернет. Лили ЛаБрант и нейният брат Тейт ЛаБрант са домакини на канал в YouTube, наречен Лили и Тейт. Знайте всичко за Лили ЛаБрант- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Лили Лабрант
Дата на раждане: 06 юли 2009 г
Възраст: 12 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Алабама
Националност американски
баща И ЛаБрант
Майка Шери Лабрант
Братя и сестри (Пет) Тейт, Клей, Коул, Люк, Джак Лабрант

Биография на Лили Лабрант

Лили Лабрант е момиче на 11 години. Той е роден под знака на зодия Рак на 6 юли 2009 г. в Алабама, Съединени американски щати. Кен ЛаБрант е нейният баща, а Шери ЛаБрант е нейната майка. По същия начин майка й е американска риалити звезда, която се появи в 28-ия сезон на шоуто The Amazing Race на CBS заедно с брат си Коул.

По същия начин тя има петима по-големи братя и сестри и е най-младата от шестте деца на семейство Лабрант. Клей, Коул, Люк и Джак Лабрант са нейни братя. Тейт е името на сестра й. По същия начин нейните братя са най-известните членове на нейното семейство поради външния им вид във Vine.Тя може да е записана в училище в момента, но не е споменала образованието си. Лили е американска гражданка.

Височина и тегло

Лили ЛаБрант е едновременно удивително брилянтна и симпатична. Тя е типичен 11-годишен ръст. Въпреки това, поради възрастта си, тя непрекъснато расте и височината й винаги се променя. Освен това текущият й ръст, тегло и измервания на тялото не са известни.

кариера

Лили Лабрант е професионален YouTuber от Съединените щати. Първоначално тя спечели известност като член на семейството на известна знаменитост. По същия начин нейните братя Клей, Коул и Джак ЛаБрант са най-известните членове на семейството й поради участието им във Vine.

На 8 юни 2016 г. тя и сестра му Тейт основават YouTube канала Lily and Tate. Те дебютираха в канала на 8 юни 2016 г. с видеоклип, озаглавен Our First Eat It or Wear It Challenge от Tate и Lily LaBrant.

Сред най-популярните видеоклипове в канала е MAKING 100 POUNDS OF RAINBOW FLUFFY SLIME WITH EVERLEIGH!!! с около 851 000 гледания. В момента каналът има над 55,4 хиляди абонати.

Понастоящем каналът е неактивен, като за последно е качил видеоклип, озаглавен „Why Were Gone“ на 22 януари 2019 г. Освен в YouTube, тя има значителни последователи в платформата за споделяне на снимки Instagram, с близо 76,3 хиляди последователи.

Лили Лабрант Нетна стойност през 2022 г

Лили Лабрант , тийнейджърка в социалните медии, несъмнено е спечелила значителни пари с присъствието си в социалните медии. Точните й приходи обаче не се оповестяват публично . Някои уебсайтове обаче поставят цифрата между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя допълва славата си в социалните медии със стабилна заплата.

Лили Лабрант Гадже и срещи

Лили Лабрант е опитна и млада знаменитост в социалните медии, която е твърде млада, за да бъде в партньорство. В резултат на това тя не е принудена да установи романтична връзка. Освен това тя има цял живот пред себе си, за да намери подходящия партньор. Към момента няма налична информация за нейните предишни връзки или настоящ статус на запознанства. Тъй като е толкова млада, тя е далеч от спорове и скандали.

Популярни Публикации