Лили Ан Харисън и Питър Фачинели посрещнаха първото си дете

Питър Фачинели , американски актьор, току-що роди първото си дете от приятелката си Лили Ан Харисън. Лили е 33-годишна актриса, която се е снимала във филми като Two Guys One Truck, Fair Haven и The Year of Spectacular Men. След като бяха видени заедно през 2016 г., тя подхрани спекулациите за любов с Питър. През 2019 г. двойката се сгоди. На 5 септември 2022 г. Питър Фачинели публикува монохромна снимка на новороденото им дете, което хваща пръста си, в профила си в Instagram. Той озаглави снимката по следния начин:

Честит празник на труда, @lilyanneharrison, 5 септември 2022 г.

Въпреки че това е първото дете на Питър с Лили, той вече имаше три деца от предишния си брак с Джени Гарт.Всичко, което трябва да знаете за годеницата на Питър Фачинели.

Лили Ан Харисън е родена на 9 февруари 1989 г. в Лос Анджелис, Калифорния, в семейството на актьора Грегъри Харисън и модела Ранди Оукс. Lesly Kahn & Company, The Groundlings School of Improv, Ivana Chubbuck Studio, UCLA и Margie Haber Studio са сред базираните в Лос Анджелис институции, където тя учи сценарий, актьорско майсторство и импровизационна комедия.

 Лили Ан Харисън

Според нейната страница в IMDb тя започва актьорската си кариера в сериала на CW One Tree Hill. Оттогава тя участва в редица телевизионни предавания и филми, включително The Craft Store, Breaking & Exiting, Good Deed, Christmas Camp, Ruthless Realtor и други.

Връзка Питър и Лили

Питър Фачинели и Лили Ан Харисън първоначално разпалиха слухове за връзка през септември 2016 г., малко след като той прекрати годежа си с Джейми Александър. Двойката беше видяна на среща в боулинг центъра Pinz в Studio City.

Източник, близък до двойката, каза на ET по това време:

Очевидно е ново и те си прекарват добре.

Харисън каза на RomaDrama 2022, че е знаела, че Фачинели е този след първата им среща и се е свързала с родителите си малко след това, за да ги информира, че е срещнала съпруга си. През 2019 г. двойката се сгоди, след като Питър им предложи брак, докато бяха на почивка в Мексико. Питър призна пред списание People през 2021 г., че той и Харисън не бързат да завършат сватбените ритуали. Той заяви:

Искам [нашата сватба] да се състои в свят без маски. Не бързаме. Ние сме лоялни един към друг и споделяме живот заедно. вече съм женен С изключение на лист хартия и празненството, имаме всичко!

 Лили Ан Харисън
Преди Харисън тя беше омъжена за възпитаника на Бевърли Хилс Джени Гарт от 2001 до 2013 г. Бившата двойка има три дъщери: Лука (24), Лола (19) и Фиона (16). Лили Ан Харисън потвърди през юни 2022 г., че очаква първото си дете от Питър Фачинели. Тя публикува селфи с бебешката подутина в профила си в Instagram. На 5 септември 2022 г. се роди детето им. Няколко приятели, фенове и членове на семейството похвалиха родителите в секцията за коментари в публикацията на Peter Facinelli в Instagram. Въпреки че някои от тези съобщения предполагат, че новороденото дете е мъжко, родителите все още не са потвърдили това.

Популярни Публикации