Лиланд Пауъл - Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, кариера, нетна стойност

Лиланд Пауъл е знаменитост в YouTube, която се подвизава под прякора „О, гъбата шийтаке“, известна още като „Истерика на детето“. Лиланд Пауъл често е тема на скечове в канала на родителите си. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, приятелката, теглото, височината, кариерата, нетната стойност и факти на Лиланд Пауъл

Бързи факти

Пълно име Лиланд Пауъл
Дата на раждане 24 декември 2008 г
Възраст 16 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 10
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия Дете на знаменитост
Държава елен
Семейно положение единичен
Нетна стойност 0k- милион
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Височина N/A
Тегло N/A
Националност американски
баща Лий Пауъл
Майка Карол Пауъл
Братя и сестри две сестри, Леана и Лондон
Youtube Лиланд Пауъл Youtube
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Лиланд Пауъл, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Леланд Пауъл? Леланд е роден в САЩ на 24 декември 2008 г. Той е зодия Козирог и е на 16 години. Той е по-малкият брат на двете й сестри, Лиана и Лондон. Лий Пауъл (баща) и Карол Пауъл (майка) също имат син на име Леланд (майка).

По същия начин майка му и баща му управляват канала в YouTube „Oh Shiitake Mushrooms“. Лиланд обича Макдоналдс, пуканки, видео игри, да дразни чичо си Джей и да си прави практични шеги с родителите и братята и сестрите си. Освен това Leland не е дал никаква информация за своя образователен опит до този етап.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Леланд Пауъл? Косата му е средно кестенява и има тъмнокафяви очи. Въпреки това, допълнителни подробности относно пропорциите на тялото й, като височина, тегло, съотношение гърди-талия-ханш, размери на дрехите и обувките и т.н., не са отворени за обществеността от днес.

  Лиланд Пауъл

Лиланд Пауъл със семейството си Източник: Instagram

Социална медия

Той няма никакви лични страници в социалните мрежи, но семейството му наистина участва в страницата им в YouTube „О, гъбите Shiitake“. Техният канал в YouTube има над 500 000 зрители. Освен това той има канал в YouTube, наречен lands amazing images, където има 56 хиляди абонати.

Лиланд Пауъл Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Leland Powell? Няма налични подробности за неговата заплата или нетна стойност. Техният семеен канал, от друга страна, процъфтява! Няколко онлайн магазина обаче смятат, че нетната им стойност е между 0 000 – милион към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

До април 2016 г. каналът на семейството му в YouTube привлече първите си 100 зрители. Готините видеоклипове на Leland са направени като страничен канал за него. В канала той може да бъде видян да се шегува със сестра си, да се мотае с момчетата и да показва нови играчки. По същия начин в миналото родителите му са използвали канала в YouTube за други цели. Първото видео на канала, пуснато през юли 2010 г., включва кадри на Карл Малоун, който говори пред фенове по случай 47-ия рожден ден на The Mailman. Той често е тема на скечове в канала на родителите си. Освен това, на 14 декември 2015 г. той пусна свой собствен канал в YouTube, който съдържа невероятни изображения. Той качва забавни снимки, на които прави шеги с по-малката си сестра, показва нови готини джаджи и просто си почива с баща си.

Едно от най-популярните му видеа в канала е озаглавено Аз се шегувам пред цялото си училище. Този видеоклип е публикуван на 4 март 2017 г. и е получил над 187 504 гледания. Такива забележителни видеоклипове включват Me Playing Roblox With My Little Sister, Stretch Armstrong vs. Leland, We have a dead mouse! и 7-годишният фен иска да посети Evan от EvanTubeHD! и други. Тези видеоклипове са получили десетки хиляди гледания. Kid Flex с ДВА бутона за възпроизвеждане в YouTube!!! Sub Ако искате да видите 3-ти! е един от най-новите му. и съм под карантина от две седмици – училището е затворено, а аз съм заклещен вкъщи! Основните му показатели за абонати включват 100 абонати през януари 2017 г., 1k абонати през март 2017 г., 20k абонати през април 2018 г. и 50k абонати през март 2020 г.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Леланд Пауъл? Няма спекулации за личния или професионалния му живот. Изглежда, че върши прилична работа, причинявайки вреда на други, които досега не са участвали в спора. Освен това той не е достатъчно зрял, за да участва в каквито и да било партньорства.

Факти

  • Лиланд Пауъл е знаменитост в YouTube, която се подвизава под псевдонима „О, гъбата шийтаке“, известна още като „Истерика на детето“.
  • Лиланд Пауъл често е тема на скечовете на родителите му.
  • Един от най-популярните му видеоклипове в канала е Аз се шегувам пред цялото си училище.
  • Този видеоклип е публикуван на 4 март 2017 г. и е получил над 187 504 гледания.
  • Такива забележителни видеоклипове включват Me Playing Roblox With My Little Sister, Stretch Armstrong vs. Leland, We have a dead mouse! и 7-годишният фен иска да посети Evan от EvanTubeHD! и други.

Популярни Публикации