Lil Eazy-E- американски хип-хоп музикант и музикален продуцент

Lil Eazy-E е американски хип-хоп музикант и музикален продуцент, роден на 23 април 1984 г. в Комптън, Калифорния. Той е основател и C.E.O. на N.W.A. Entertainment, L.L.C., фирма за музикално и медийно производство. Брат му Дерек Райт също е партньор с него.

Lil Eazy-net. Стойността на E вероятно е огромна, като се има предвид влиянието му като C.E.O. на гангста рап групата N.W.A. Някои от неговите известни братя и сестри са: Ерин Брия Райт, Доминик Райт, Илайджа Райт, Маркиз Райт, Дайджа Райт и брат му Дерек Райт, известен още като Baby Eazy-E, който също е част от рап групата Compton MoneyGang, са някои от неговите прочути братя и сестри.

Източници на доходи и нетна стойност

Lil Eazy-E , подписал с Universal Motown Records, все още не е разкрил нетната си стойност, но можем да предположим, че е значителна. От друга страна, баща му имаше приблизителна нетна стойност от 8 милиона долара към момента на смъртта му. Той има дълъг списък от хитови албуми и песни, които са му помогнали да се издигне до славата и парите. Lil Eazy-net. Стойността на E е неизвестна.Както беше посочено по-рано, той е и C.E.O. на N.W.A. Развлекателна, музикална и медийна продуцентска фирма и управлява групата на брат си, Compton Money Gang. Под негово име той е продуцирал няколко документални видео филма, които са привлекли значителна публика. Cali Untouchable Radio 14: Rebirth Of Gangsta Rap беше пуснат през 2006 г., последван от This Ain’t A Game през 2007 г.

Eazy-E, Eazy-son и E дебютират с The Prince of Compton през 2006 г. и оттогава са издали няколко албума, включително допълнителни L.W.A.: Latin with Attitude, 4 Years, End Is a New Beginning и The Proof. Като паметник на баща си, Lil Eazy си сътрудничи в ремикса на сингъла на Eazy-hit E Eazy-Er Said Than Dunn през 2003 г. Песента беше озаглавена Lil Eazy-Er Said и получи много внимание. В резултат на неговата последователна упорита работа, ентусиазъм и ангажираност, както и приноса, който е направил към индустрията на рап музиката, той трябва да е натрупал значителна сума пари.

Сътрудничество между Lil Eazy-E и други музиканти

Lil Eazy също си сътрудничи с рапъри като Static Major, Dr. Dre, Snoop Dogg, Timbaland и Bone Thugs-N-Harmony в дуети, което му помогна да спечели по-голяма слава и признание. Да не говорим за факта, че Eazy-kid E си сътрудничи с The Game, друг местен рапър, за песента My Confession, която беше издадена през 2009 г. Къртис Йънг, по прякор Hood Surgeon, детето на д-р Дре, също е близък приятел на Lil На Eazy.

Lil Eazy-E работи и като продуцент на документални филми, което му помага да печели добре. Документален филм за баща му, The Life and Times of Eric Wright, е издаден от него. Другите му произведения включват N.W.A., The World’s Most Dangerous Group и The Game: Documentary, наред с други. Освен парите, които е направил от своите албуми и песни през годините, той също прави много пари от публични събития като концерти и шоута в цялата страна.

Спорове и вражди относно търговски марки

Lil Eazy-E за първи път спечели слава заедно с Daz Dillinger, но недоразумение доведе до вражда.

  Lil Eazy-E

Lil Eazy-E

Но по време на съдебната му битка с мащехата му, Томика Уудс, нещата му стигнаха. Въпреки това съдебният иск между тях вече е приключил - спорът се съсредоточи върху използването на имена като N.W.A., Ruthless и Straight Outta Compton.

Томика Уудс и Lil Eazy-E

Според делото на Tomica Woods Wright, рапърът Lil Eazy-E се е облагодетелствал незаконно от покойния си съпруг, като се е опитвал да регистрира търговски марки и ключови думи, свързани с него. Според обвиненията Lil Eazy-E се е опитал да измами обществеността да повярва, че неговата компания притежава марката Ruthless. Преди да загуби делото от мащехата си, Lil Eazy-E се опита да заведе дело срещу Ruthless Records. Първоначалният му отговор беше, че тя ги е направила безполезни, като изобщо не е използвала правата върху търговската марка.

Братя и сестри и родители

Lil Eazy-E е син на месията на гангста рапа, Eazy-E, и един от най-квалифицираните рапъри днес. Ерин Брия Райт, Доминик Райт, Дерек Райт, Илайджа Райт и Маркиз Райт са сред многото му братя и сестри. Ruthless Records е собственост на Tomica Woods, мащехата на Lil Eazy, E's.

Мащеха и братя и сестри на Lil’ Eazy

като баща си, Lil Eazy-E е запленен от музиката като дете в Комптън, Калифорния. Той стана активист срещу ХИВ, след като баща му почина от проблеми, свързани със СПИН. Той също така изразява любовта си към баща си, като публикува свои изображения в Instagram. Въпреки че вече не е между живите, ние сме уверени, че Eazy-E на Lil Eazy-Father E е изключително доволен от постиженията си и от това колко далеч е стигнал.

Популярни Публикации