Лий Зелдин - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Освен че е известен американски адвокат и конгресмен, Лий Майкъл Зелдин също е офицер от резерва на армията на Съединените щати и член на Комитета по въоръжените сили в Камарата на представителите.

Бързи факти

Пълно име: Лий Зелдин
Дата на раждане: 30 януари 1980 г
Възраст: 42 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: адвокат, държавен служител, политик
Държава: елен
Височина: 6 фута 7 инча (2,01 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Диана Зелдин
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място East Meadow, Ню Йорк, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Университет в Олбъни
баща Дейвид Зелдин
Майка Мерил Шварц
деца две

Биография на Лий Майкъл Зелдин

Лий Зелдин е роден в Ню Йорк на 30 януари 1980 г. В момента е на 42 години. Родното му място е Ийст Медоу, Ню Йорк, САЩ. Израснал е в окръг Съфолк, Ню Йорк, където сега практикува право. В случая на Лий баща му е Дейвид Зелдин, а майка му е Мерил Шварц. Няма публични изявления от него относно неговия брат или сестра.

Зелдин смята себе си за американец и представител на кавказката раса. След като завършва еврейското училище, Лий отива в гимназията Уилям Флойд в Мастик Бийч, Ню Йорк, където получава дипломата си за средно образование през 1998 г. Също през 2001 г. получава бакалавърска степен по политически науки от университета в Олбъни. След това през май 2003 г. Лий получава докторска степен от Юридическия факултет в Олбъни. Зодия му е Водолей. Пълното му име е Лий Майкъл Зелдин. Като евреин, Лий е пламенен привърженик на вярата. Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо, демократ, заяви, че ще се кандидатира за преизбиране през 2022 г.  Лий Зелдин възраст

Лий Зелдин

Височина и тегло

Лий Зелдин е красив и харизматичен мъж. Той стои на височина 6 фута 6 инча. Неговото телесно тегло от 75 кг също се счита за здравословно. Зелдин има черна коса и черни очи. Той носи обувка с размер 7 (САЩ).

кариера

След назначението си като втори лейтенант в програмата ROTC на армията, Лий служи в армията на Съединените щати в продължение на седем години, повечето от които в Корпуса на военното разузнаване. За да подкрепи операцията в Ирак през лятото на 2006 г., парашутната единица на 82-ра въздушнодесантна дивизия в Тикрит, Ирак, го назначи. Адвокат от 2007 г., той стартира правната си кантора в Смиттаун, Ню Йорк през 2008 г., след като работи за пристанищните власти на Ню Йорк и Ню Джърси като адвокат през 2007 г.

Преди да бъде избран за 3-ти щатски сенаторски район на Ню Йорк през 2010 г., той работи на пълен работен ден за организацията. От своя страна Зелдин предизвика демократа Брайън X. Фоли за място в сената на щата Ню Йорк в 3-ти район през 2010 г. През декември 2011 г. той гласува за намаляване на таксата върху заплатите на MTA с 250 милиона долара. В допълнение, той създаде програмата за помощ на ветерани PFC Joseph Dwyer PTSD Peer-to-Peer в бюджета на щата Ню Йорк за 2012-13 г.

Той беше един от 12 партньори в програмата Patriot, избрани от Националния републикански комитет на Конгреса. Сред участниците в програмата бяха републиканци, застрашени от загуба на местата си по време на общия изборен цикъл през 2016 г. На първичните избори на републиканците през 2018 г. Лий беше също безспорен. Демократът Пери Гершон беше негов опонент на общите избори, който също беше подкрепен от Партията на работещите семейства. Това беше победа с 51,5% на 47,4% за него над опонента му Гершон. На първичните избори за президент на Републиканската партия през 2020 г. Лий няма конкуренция. В деня на общите избори на 3 ноември 2020 г. той победи кандидата на демократите Нанси Гороф.

Лий Майкъл Зелдин Нет Уърт

Адвокат Лий е натрупал значително състояние чрез работата си в правителството и политиката. Той е част от него от 2003 г. Според източници Лий Зелдин има нетна стойност от 2 милиона долара към октомври 2022 г. Добре познатата звезда, от друга страна, не е разкрила никакви подробности за доходите или активите си.

  Лий Зелдин нетна стойност

Лий Зелдин

Лий Майкъл Зелдин Съпруга, брак

Адвокатът Лий Зелдин и съпругата му Даяна Зелдин са женени. Съпругата на Лий обаче е практикуваща мормонка и той е отгледан като консервативен евреин. Шърли, Ню Йорк е мястото, където живеят в момента. Дъщерите близначки на двойката, Микайла и Ариана, са неразличими.

Популярни Публикации