Лий Стафорд - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Лий Стафорд е предприемач, фризьор на знаменитости и личност в социалните медии, базирана в Обединеното кралство. Лий Стафорд постигна огромен успех в кариерата си на фризьор. По същия начин той стана известен като съпруг на Джесика-Джейн Клемънт.

Бързи факти

Пълно име: Лий Стафорд
Дата на раждане: 17 октомври 1966 г
Възраст: 55 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Фризьор
Държава: Англия
Семейно положение: женен
Съпруга Джесика-Джейн Клемент
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата кафяво
Националност британски
деца (3) Ейнджъл, Елвис Ани-Джейн и Шугар Мей.

Биография на Лий Стафорд

Лий Стафорд е роден през 1966 г. и има рожден ден на 17 октомври всяка година. По същия начин, знаменитият фризьор е роден в английския Лий он Сий. В момента е на 55 години. Освен това фризьорката е британка и е родена под знака на Везни.

Преминавайки към семейния произход на знаменития фризьор, той е роден от майка еврейка. По същия начин не знаем имената на родителите му. Съпругата му, от друга страна, е родена на 24 февруари 1985 г.Тя е родена в Шефилд, Англия, в графство Южен Йоркшир. Джейн и Ричард Клемент са нейни родители. Фризьорът на знаменитостите е свенлив за ранните си години и детството си. Преминавайки към образованието на знаменития фризьор, той не е разкрил никаква информация за академичните си пълномощия. По същия начин един от нашите източници посочва, че той се е записал в местна гимназия.

Височина и тегло на Лий Стафорд

Лий Стафорд не е разкрил точните си телесни мерки. По същия начин той е със среден ръст и тегло. Освен това той има сини очи и кафява коса.

кариера

Лий Стафорд е предприемач, фризьор на знаменитости и личност в социалните медии. Неговата фризьорска кариера започва като дете в Есекс, където той подстригва косите на приятелите и семейството ми във всекидневната на майка ми. След като прекара време в обучение в салони в Лондон и Съединените щати, той се върна в моя роден град Лий он Сий и започна да усъвършенства и усъвършенства моите способности за рязане.

По подобен начин през този период той започва да се утвърждава като фризьор. Кариерата ми тръгна нагоре, когато той беше обявен за Британски фризьор на годината за мъже през 1998 г. По същия начин той стартира моя собствена розова линия за грижа за косата през 2001 г., която беше разпространена в 250 магазина на Boots.

Той отвори втория си салон в Сохо през 2000 г. и оттогава моят живот и успех са невероятни; той дори беше избран от публиката на This Morning за един от елитните стилисти на шоуто. По подобен начин той беше удостоен с моето най-високо отличие през 2002 г.: титлата Най-влиятелен фризьор на годината. Това беше ключов момент в живота му, защото беше определен от други професионалисти в индустрията. Той успя да пробие в телевизионната индустрия, след като спечели конкурс, организиран от This Morning.

През 2007 г. той участва в телевизионния сериал на BBC Celebrity Scissorhands, където учи знаменитости от 80-те как да се подстригват, включително Тамара Бекуит и Стив Стрейндж. По същия начин шоуто събра пари за благотворителната организация на BBC Children in Need.

На 6 ноември 2011 г. Стафорд беше гост в телевизионната програма Secret Millionaire на Channel 4. Стафорд е женен за Джесика-Джейн Клемент, модел и звезда от The Real Hustle. Стафорд също се появи два пъти в Pointless Celebrities, веднъж през 2013 г. и отново през февруари 2017 г.

Нетната стойност на Лий Стафорд

Когато става въпрос за нетната стойност на знаменития фризьор, той е натрупал значително състояние в хода на кариерата си. В момента има нетна стойност от 5 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това той е получил няколко награди.

Лий Стафорд Съпруга, брак

Лий Стафорд е съпруг и баща. Джесика-Джейн Клемент е негова съпруга. Джесика също е актриса, модел и публична фигура. Що се отнася до децата, той има три. Ейнджъл, Елвис Ани-Джейн и Шугар Мей са техните имена.

Популярни Публикации