Лий Ходжис - биография, съпруга, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Лий Ходжис е футболист и мениджър в Югозападната полуостровна лига на Плимут Марджън. Той изигра четири мача от Висшата лига за Тотнъм Хотспър и 394 мача от Футболната лига за Плимут Аргайл, Уикъмб Уондърърс, Барнет, Рединг и Торки Юнайтед.

Бързи факти

Пълно истинско име Райън Джей Сайдботъм
Псевдоним Райън Сайдботъм
Възраст (към 2021 г.) 48 годишен
Професия Футболист, мениджър
Рождена дата 4 септември 1973 г
Място на раждане Епинг, Англия
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян.
Съпруга Мади Костиган
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) 62 кг

Възраст и ранен живот на Лий Ходжис

Лий Ходжис беше роден на 4 септември 1973 г , в Епинг, Англия . Той е 48 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Лий Ходжис е пълното му име. Той е израснал в Англия, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е британски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, Лий Ходжис е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Лий Ходжис

Лий Ходжис е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 62 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Лий Ходжис

Лий Ходжис

Лий Ходжис Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Лий Ходжис? Лий Ходжис нетна стойност се смята, че е между милион – милиона към октомври 2022 г . Отличната му професия на футболист очевидно е основният му източник на пари.

кариера

  • Той преди това е играл за Тотнъм Хотспър, където е бил под наем с Плимут Аргайл и Уикъмб Уондърърс. Той се присъедини към Барнет през 1994 г. и остана три сезона, отбелязвайки 26 гола в 104 мача в лигата. Той се присъедини към Рединг през 1997 г. и направи 70 мача в лигата, преди да се прехвърли в Плимут през 2001 г. Беше съобщено през април 2008 г., че Ходжис, заедно с петима други играчи на Плимут, ще бъдат освободени, когато договорите им изтекат през юни. По-късно той подписа с Торки Юнайтед в Националната конференция. Ходжис започна тримесечен заем с Труро Сити на 9 октомври 2009 г. Торки го освободи с шестима други играчи на 15 май 2010 г.
  • Ходжис излезе от пенсия през септември 2020 г., на 47-годишна възраст, за да се присъедини към Плимут Марджън от Югозападната лига на полуострова. Той направи своя дебют в лигата за отбора единадесет месеца по-късно, при загуба с 6–0 срещу Бриксам.
  • След временен период като мениджър на Труро Сити, той беше назначен за постоянен мениджър на Труро с едногодишен договор на 14 юни 2010 г. След спечелването на титлата във Висшата дивизия на Южната лига и промоцията в Южната конференция, той подписа двугодишно удължаване на договора в Юни 2011 г. На Ходжис не беше предоставен нов договор за следващия сезон, след като управляваше отбора с финансови затруднения през сезон 2012–13, през който клубът почти се разпадна. След завръщането на Труро през 2016 г., Ходжис подаде оставка през август 2018 г., след само два мача от настоящия сезон.

Съпруга и брак на Лий Ходжис

Коя е съпругата на Лий Ходжис? Отразявайки състоянието на връзката на Лий Ходжис, той може да е необвързан. Все още не се е женил и няма деца. В момента той е зает да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, той може да чака перфектния си мач и ще прави двойки в бъдеще. Освен това той поддържа добър профил и не е свързан с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации