Лиана Рамирес- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Лиана Рамирес е млада актриса, писателка, танцьорка и хореографка от САЩ. Лиана Рамирес е най-известна с ролята си на Рокси в шоуто на Nickelodeon Power Rangers Beast Morphers. Тя също написа и издаде своя собствена книга „Тайните в мен“.

Бързи факти

Пълно име: Лиана Рамирес
Дата на раждане: 24 юни 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, автор, танцьор, хореограф, Youtuber, личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Остин, Тексас
Братя и сестри Един (брат Jentzen Ramirez)

Лиана Рамирес Биография

Лиана Рамирес е роден на 24 юни 1998 г. и сега е на 22 години. Тя е родена в Остин, Тексас и в момента живее в Холивуд, Калифорния. По отношение на семейството, тя има по-малък брат, Jentzen Ramirez, който също е актьор. Тя не е разкрила никаква информация за родителите си или други членове на семейството.

Освен това Лиана Рамирес все още не е споделила информация за своето образователно пътуване с широката общественост. Като се има предвид възрастта й, тя може да бъде студентка на ниво бакалавър.Освен това, Лиана се интересува от представления и разказване на истории, откакто можеше да ходи. След това, на 14-годишна възраст, тя се премества в Лос Анджелис със семейството си, за да продължи кариерата си на актриса. Тя има много успехи в тази област, като се появява в мрежи като Disney Channel, CBS и Netflix.

Лиана Рамирес Височина, Тегло

Лиана Рамирес е висок 5 фута 3 инча и тежи около 54 килограма. Освен това, няма информация за други нейни статистически данни за измерване на тялото, като измервания на гърдите, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. По същия начин тя има кафяви очи и тъмнокафява коса, която е боядисала в тъмно руса. Тя също има много гъвкава фигура на тялото, защото е танцьорка, която може да изпълнява различни танцови стилове.

  Лиана Рамирес

Лиана Рамирес (Източник: Twitter)

кариера

Лиана Рамирес е професионална актриса, танцьорка, хореографка и авторка. Тя написа The Secrets Within Me и се описва като разказвач на истории и мечтател... в своята биография в Instagram. За да подчертае танцовата си работа, Лиана се класира на 15-то място от 90 000 записа в конкурса Make Your Mark Dance Contest на Disney Channel. По същия начин тя се появява в редица късометражни филми, за да започне актьорската си кариера.

Лиана Рамирес е работила като актриса за мрежи като Disney Channel, CBS и Netflix. Тя също се появява във филма на ужасите Star Light. Star Light е създадена от същия човек, който създаде поредицата за рестартиране на Texas Chainsaw Massacre.

Освен това Лиана Рамирес е най-известна с ролята си в Power Rangers Beast Morphers на Nickelodeon. Нейният герой беше Жълтият рейнджър, който беше зъл. Лиана написа първия си роман, The Secrets Within Me, докато се явяваше на прослушване, завършваше на шестнадесет години и работеше усилено по последното си телевизионно шоу.

Младата актриса започва творческо писане преди десетгодишна възраст! Тя се стреми да бъде като J.K. Роулинг и се надява един ден да има своя собствена секция Barnes and Noble, посветена на нейните книги. Освен това Лиана се появи като гост-звезда в епизод на Lab Rats. Тя също получи роля в пиеса с участието на Нийл Патрик Харис.

Лиана Рамирес също е инфлуенсър в социалните медии. Нейният едноименен канал в YouTube има 44,7 хиляди абонати и 1,28 милиона гледания. На 31 март 2012 г. тя стартира своя канал в YouTube. Каналът на Rameriz отвежда зрителите зад кулисите на нейния живот като актриса и автор в Холивуд, Калифорния.

По отношение на нейния канал, The Secrets Within Me | Campaign Video е първият видеоклип в канала на Liana Ramirez. Този видеоклип е качен на 15 април 2018 г. и досега е получил над 11 хиляди гледания. Jentzen Ramirez, нейният брат, също се появява в някои от нейните видеоклипове.

Освен това Power Morphicon 2018 VLOG! има над 768 000 гледания, което го прави единственият видеоклип с над 500 000 гледания. Power Morphicon 2018 VLOG! е друг видеоклип, който има между 50k и 1 милион гледания. , ЧЕТЕНЕ НА Весели КОМЕНТАРИ НА ФЕН | Лиана и Дженцен Рамирес и виждам моята КНИГА за първи път ** РЕАКЦИЯ НА РАЗОПАКОВКА ** | Liana Ramirez е получила съответно над 98k, 72k и 59k гледания.

Лиана Рамирез Гадже, Запознанства

Лиана Рамирес най-вероятно е необвързан в момента. Тя не е споделила много информация по този въпрос. По същия начин Лиана Рамирес не е споделяла никакви публикации в социалните медии, които биха могли да намекнат за нейните настоящи връзки или афери.

Освен това тя поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния й живот. Въпреки това талантът, хуморът и чарът на Лиана Рамирес несъмнено ще привлекат много любовници в бъдеще. В момента тя може да е по-загрижена за напредъка в кариерата си на актриса и писател, отколкото да се занимава с любовни връзки, които биха могли да я отклонят от целите й.

Нетната стойност на Лиана Рамирес

Нетната стойност на Лиана Рамирез се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя най-вероятно печели пари от работата си като актриса, автор, YouTuber и танцьорка, както и от реклами.

Популярни Публикации