Лиана Пауъл - възраст, биография, уики, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Млада и прекрасна Лиана Пауъл е американска YouTuber, която си партнира с брат си Leland. Oh Shiitake Mushrooms, сайт в YouTube, включва Лиана Пауъл. Научете повече за Leanna Powell Възраст, биография, Wiki, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Лиана Пауъл
Дата на раждане 26 декември 26 октомври 2010 г
Възраст 12 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 5
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Известен като Youtuber
Държава Съединени щати
Семейно положение единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина N/A
Тегло N/A
Нетна стойност K.
Националност американски
баща Лий Пауъл
Майка Карол Пауъл
Братя и сестри (Две) Лиланд, Лондон
Youtube Лиана Пауъл Youtube
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Лиана Пауъл, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Лиана Пауъл? Лиана Пауъл е дванадесетгодишно момиче. Тя е родена в САЩ на 26 декември 2010 г. Тя също има брат или сестра на име Лондон. Лий Пауъл е името на баща й, а Карол Пауъл е името на майка й. Родителите й помагат в работата на сайта Oh Shiitake Mushrooms в YouTube. Тя е израснала с приятел, Леланд, и племенница, Лондон.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Лиана Пауъл? Зашеметяващата Лиана Пауъл има приятно поведение. По същия начин тя има тъмнокафяви очи и кафява коса.  Лиана Пауъл

Лиана Пауъл позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Лиана Пауъл и социални медии

Каква е нетната стойност на Лиана Пауъл? Лиана Пауъл участва в платформи за социални мрежи като YouTube. Тя няма личен акаунт в Instagram, Facebook или Twitter, защото е твърде малка за социални мрежи. По същия начин тя има около 31,2 000 абонати в своя канал Leanna’s Adorable Videos и над 501 000 абонати в нейния семеен канал Oh Shiitake Mushrooms. Лиана Пауъл, млада и успешна жена, е спечелила добре в професионалния си живот. Приблизителната нетна стойност на Leanna Powell е K към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

По отношение на личния й живот Лиана Пауъл и брат й Леланд бяха представени в YouTube канала Oh Shiitake Mushrooms. До април 2016 г. каналът на семейството й в YouTube надхвърли първите си 100 зрители. На 18 февруари 2017 г. тя стартира и страничен канал, наречен Leanna’s Cute Videos. Тя обича да играе видео игри. Освен това, тя се появява във видеоклипове в YouTube с децата си, като Skylander Girl и Skylander Kid.

Първият й видеоклип, озаглавен Първият видеоклип на Leanna! беше качен на 18 февруари 2017 г. Този видеоклип получи голям брой зрители и е един от най-гледаните видеоклипове в нейния канал. Видеото има около 70 хиляди гледания. Често срещани качвания включват новото двуетажно легло на Leanna, Leanna Has Pink Eye :( и Leanna Fixes Stuff, Leanna Breaks Them. Leanna се стреми да бъде художник! Следете нейната рисунка! и Leanna's New Bedroom Tour: Благодаря ви на първите 100 Абонати. На 16 април 2020 г. тя сподели видеоклипа Бебе се опитва да угаси свещ за торта за рожден ден с пръста си – спря я точно навреме!

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Лиана Пауъл? По отношение на семейното положение на Лиана Пауъл, в момента тя е твърде млада, за да има връзка. Тя, от друга страна, е заета с обучението си, както и с личния си живот. Освен това тя може да влезе във връзка след няколко години. Освен това тя се пази сдържана и не се интересува от никакви провокативни действия. И това, че е твърде млада, за да се занимава с тези дела.

Факти

  • Младата и прекрасна Лиана Пауъл е американска YouTuber, която си партнира с брат си Леланд.
  • Състояние на гадже, брак и връзка Кой е гаджето на Лиана Пауъл?
  • По отношение на семейното положение на Лиана Пауъл, в момента тя е твърде млада, за да има връзка.
  • Тя, от друга страна, е заета с обучението си, както и с личния си живот.
  • Освен това тя може да влезе във връзка след няколко години.

Популярни Публикации