Лиана Бартлет- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Лиана Бартлет е американски модел, инфлуенсър и актриса, родена в Херсон, СССР. Тя е добре известна с ролите си във филми като A Prisoner’s Path to Chicago и The Other Woman. Най-новите й проекти включват The Real Geezers of Beverly Hills-Adjacent и моделиране за марки като Toyo Tyres, Dose of Roses и Monica Hansen.

Бързи факти

Пълно име Лиана Бартлет.
Псевдоним Лиана.
Възраст (към юли 2021 г.) 35 години.
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 55 кг
Професия Модел.
Предприемач.
рожден ден 10 септември 1985 г.
Място на раждане Херсон, Украйна.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.
образование Бакалавър по психология.
Нетна стойност (прибл.) 500 000 долара.
Националност Американски.
Религия християнството.
Зодия Зодия Дева.

Биография на Лиана Бартлет

Лиана Бартлет е родена на 10 септември 1985 г. от родителите си в Херсон, Украйна. Според последна информация тя няма братя и сестри, славянка е по етническа принадлежност и изповядва християнството. Тя ще бъде на 36 години през септември 2021 г. и е зодия Дева.

Бартлет посещава училище в родния си град Херсон до 18-годишна възраст, когато решава да се премести в Лос Анджелис, Калифорния, в Съединените щати, за да получи диплома по психология в местен колеж. За да свързва двата края, тя трябваше да работи като модел на непълно работно време, което се превърна в страст и стартира кариерата й.Лиана Бартлет Освен факта, че те се местят много, когато Лиана е била малка, не знаем много за нейните родители. Леанна е родена в Украйна, така че е славянка и кавказка по етническа принадлежност. Тя живее в Америка повече от 15 години, но обича да се връща към корените си. От различни източници научихме, че Леана е вярваща християнка.

  Лиана Бартлет

Височината на Лиана Бартлет (Източник: Pinterest)

кариера

Лиана също е дизайнер и художник и обича да ръководи снимките си. Тя разбира цветови схеми и форми и използва артистичното си око в снимките си. Тя приветства всяка възможност да бъде пред и зад камерата.

Както беше посочено по-рано, Леана започва кариерата си на модел, докато посещава колеж. Оттогава кариерата й върви нагоре и тя е била модел на големи марки като Guess (2017) и Rock Star Energy Girl (2013).

Според нейния уебсайт всеки с голяма банкова сметка може да резервира Leanna като посланик на марката и за различни медийни снимки като персонализиран грим, изяви на събития, книги с изгледи, промоционални видеоклипове и т.н.

Лиана Бартлет е посланик на марката VPX Sports и тя е модел за много от техните продукти, включително енергийната напитка Bang и енергийната напитка Redline. В скорошна публикация в Instagram тя също рекламира Blue Ice Vodka.

Лиана Бартлет също е фантастичен влиятел в социалните медии с над 3 милиона последователи. Leanna печели цяло състояние от одобрения на марки и промоции в социалните медии. На 26 януари 2013 г. тя сподели първия си пост в Instagram с един от нейните приятели модели.

Семейно положение

Бартлет признава, че когато не работи като модел, обича да поддържа своя уебсайт и Instagram, намеквайки, че няма екип за социални медии и предпочита да управлява акаунтите си.

Освен това обича да чете, да пътува до екзотични места и да създава дрехи за своите марки. В свободното си време тя обича да разработва стоки, демонстрирайки своята целенасоченост.

Бартлет е екстроверт със сладка, услужлива личност, която си проправи път в бляскавата индустрия с нейния чар и връзки. Към днешна дата няма информация за нейния живот и приятел.

Любопитни факти

  • В свободното си време Леана обича да пее и танцува.
  • Лиана Бартлет обича да снима екзотичните места, които посещава.
  • Марта Миелчарска е най-добрата приятелка на Лиана и двете са посланици на марката Bang Energy.

Популярни Публикации