Лиан Несбит- Нетна стойност, Биография, Възраст, Брак, , Развод, Височина, Кариера

Лиан Несбит е австралийски модел, актриса, медийно лице, лице на телевизионни предавания и интернет личност. Тя е добре известна в цялата страна като бивша съпруга на богат бизнесмен на име Джефри Еделстен.

Джефри Еделстен, нейният бивш съпруг, почина в дома й на 11 юни 2021 г. (петък). Причината за смъртта все още не е съобщена в медиите. Продължете да четете, за да научите за уикито на Leanne, биографията, кариерата, нетната стойност и други подробности.

Бързи факти

Истинско име Лиан Несбит.
Псевдоним Лиан Еделстен.
Дата на раждане 1964 г.
Възраст (към 2021 г.) 57 години.
Място на раждане Мелбърн, Виктория, Австралия.
Зодия Овен.
Религия християнството.
Националност австралийски.
Етническа принадлежност Бяло.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Домашно обучение.
Професия Актриса, телевизионна личност и модел.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 54-57 кг
Цвят на очите кафяво.
Цвят на косата Рус.
Дължина на косата Среден.

Биография на Лиан Еделстен

Лиан Несбит е родена в Мелбърн, Виктория, Австралия през 1964 г. Тя е на 57 години към 2021 г. Нейният слънчев знак е Овен, както показва името ѝ. Лиан Еделстен е другото име на Несбит.Записала се е в местно училище, за да завърши основното си образование. По-късно тя се записва в колеж, след като завършва гимназия. Нямаме информация за нейното висше образование.

Лиан Несбит е резервирана, когато става въпрос за баща й и майка й. Естер Еделстен и Хайми Еделстен са имената съответно на нейните бивши свекърва и тъст. Лиан е християнка, която принадлежи към бялата етническа група.

  Лиан Еделстен

Лиан Еделстен (Източник: Pinterest)

кариера

Лиан е известен австралийски модел и актриса. Участвала е в редица филми и телевизионни предавания. Тя се появи в документалния филм „The Australian Way: A Salute to Aussie Sex Appeal“ през 1982 г. Бари Слоун и Джулиан Кани написаха историята. Джоана Локууд, Гордън Елиът и Грант Кени са водещи на шоуто.

След това, през 1986 г., Несбит се появява в телевизионния сериал на Рег Уотсън Neighbours. Тя партнира на Тони Осичка, Крис Адшед, О’Шонеси, Никълъс Бъфало, Гари Конуей, Йовита, Стив Ман, Скот Мейджър и други в ролята на Джени.

Лиан Еделстен Нетна стойност 2022 г

Колко богата е Леан Еделстен? Лиан Несбит е натрупала значително състояние през цялата си кариера. Приходите й от актьорската й кариера ще бъдат в диапазона от 30-35 000 USD (приблизително). Тя живее в голяма, напълно обзаведена къща. Нетното състояние на Leanne се оценява на 1-2 милиона USD към 2022 г.

Лиан Еделстен Съпруг и брак

Коя е Leanne Edelsten Husbad? Лиан е само на 19, когато се влюбва в Джефри Еделстен. Джефри и Лиан Несбит се женят през 1984 г. и организират голям сватбен прием в Австралия. Те бяха във възторг един от друг.

Джефри Еделстен е един от по-успешните собственици на бизнес. Джефри беше собственик на Allied Medical Group. Той също така притежава клуба Sydney Swans AFL, като става първият частен собственик на клуба. Купувал е множество маркови коли и обзаведени жилища.

През 1988 г. Лиан и Джефри се развеждат след само четири години брак. Според източници Джефри се жени за Брин Гордън през 2009 г., но по-късно се развежда. По-късно, през 2015 г., той се жени за младата и симпатична Габи Гречко. От друга страна, Лиан Несбит започва да се среща с Марк Антъни Фабиан, но се разделят през 2017 г.

Факти

  • Тя получи 3 милиона долара като част от споразумението за развода.
  • В интервю Лиан каза, че Джефри й се обадил, за да поиска съвет за връзка, но когато Джефри беше попитан за това, той отбеляза, че това е лъжа.
  • Джефри е на 41 години, а Несбит е на 19, когато се женят през 1984 г.
  • Тя обича да пътува в чужди страни за ваканции.
  • Не успяхме да намерим нейните акаунти в социалните медии въпреки продължително търсене.
  • Лиан Несбит не се появява в медиите след развода си.

Популярни Публикации