Letroy Guion- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, срещи, височина

Летрой Скрипт е бивш защитник в американския футбол. Той посещава държавния университет на Флорида и играе футбол там. Guion беше избран в петия кръг на драфта на NFL 2008 от Minnesota Vikings. Guion също беше член на Green Bay Packers.

Бързи факти

Истинско име Летрой Скрипт
Псевдоним Летрой
Известен като Футболист
Възраст 34 години.
рожден ден 21 юни 1987 г
Родно място Старк, Флорида, Съединени американски щати
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 11 инча
Тегло прибл. 80 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства Домоник Слокъм
Съпруг N/A
Нетна стойност 1-5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Letroy Guion

Летрой Скрипт беше роден на 21 юни 1987 г , в Старк, Флорида, САЩ. Той е 34 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Letroy Guion е пълното му име. Той е израснал в Америка, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е американец. Той е от смесен етнос. Неговата вяра е християнството. Гуион отиде в гимназия Брадфорд в Старк, Флорида, където беше ученик, баскетболист, хвърляч на гюле и диск и отличен футболист.

Височина и тегло на Letroy Guion

Letroy Script е висок 5 фута 11 инча . Той тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Летрой Скрипт

Letroy Script (Източник: Google)

Letroy Guion Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Letroy Guion? Счита се, че нетното състояние на Letroy Guion е между милион и милиона към 2022 г. . Отличната му професия като футболист очевидно е основният му източник на пари.

кариера

  • Guion участва в десет мача като резервен защитник на Florida State като истински първокурсник, общо 10 битки и един куотърбек. Пет от тях, включително 1,5 за загуба, се случиха в единствения му старт на сезона, когато той се намеси на мястото на Андре Флуелен срещу Цитаделата. През сезон 2005, Guion беше единственият истински първокурсник, който започна в защита.
  • Guion обяви намерението си да се откаже от старшия си сезон и да влезе в проекта за NFL 2008, след като започна само 14 мача за Seminoles през трите си години с отбора. Guion се очакваше да бъде селекция от средата на седмия кръг от Sports Illustrated, които го описаха като перспектива за качествено развитие, която трябва да привлече вниманието в късните кръгове.
  • На 17 март 2014 г. Guion подписа договор с Green Bay Packers. Сделката беше за една година и включваше основно заплащане от 0 000. Той включва 0 000 бонус за подписване, 5 000 бонус за списък и 000 бонус за тренировка, за общ капак от 5 000.
  • Guion беше забранен за първите четири мача от сезон 2017 на 7 март 2017 г. Guion беше освободен от Packers на 8 август 2017 г.

Letroy Script Приятелка и срещи

С кого се среща Летрой Гуион? Letroy Guion се среща с Domonique Slocum. Гуион и приятелката му останаха извън полезрението на медиите и широката общественост. Потребителското име на Letroy в Twitter показва, че са сгодени и имат дъщеря на име Zharianna Guion. Последната публикация на Guion в Instagram относно приятелката му беше на 6 юли и оттогава не е имало повече комуникация. Хората бяха наблюдавани да отговарят в полето за коментари на публикацията, заявявайки, че партньорът им не се справя добре.

Популярни Публикации