Летисия Ширакиин- Възраст, гадже, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Летисия Ширакиин е създател на личност и съдържание в YouTube, известен с публикуването на видеоклипове за поп култура, влогове, начин на живот и игри в собствения си канал. Тя има над 1,4 милиона абонати в платформата. Научете повече за Летисия Ширакиин Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Летисия Ширакиин
Псевдоним Летисия
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 22-годишен
рожден ден 4 декември 2000 г
Родно място Куритиба, Бразилия
Зодия Стрелец
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност бразилски
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Fluffy Anny Възраст и националност

На колко години е Летисия Ширакиин? Тя беше родена на 4 декември 2000 г. в Куритиба, Бразилия. В момента тя е 22-годишен, и нейният зодиакален знак е Стрелец. Летисия има бразилска националност, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Летисия Ширакиин и други подробности за семейството. Летисия Ширакиин също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Летисия Ширакиин е висока на 5 фута и 8 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Летисия Ширакиин има руса коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно Летисия Шираки в други подробности за измерването на тялото, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Летисия Ширакиин

Летисия Ширакин (Източник: Twitter)

Нетна стойност на Летисия Ширакин

Колко е нетната стойност на Летисия Ширакиин? От професионалната си кариера като YouTube звезда, очевидно, Летисия Ширакиин може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Летисия Ширак е 1,5 милиона долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Летисия Ширакиин? В момента изглежда необвързана. Летисия Ширакиин може да се концентрира върху кариерата си и да прекарва повече време в усъвършенстване на уменията си в момента. Летисия Ширакиин все още не е излизала публично с никого.

Освен това тя е зашеметяваща млада дама, която несъмнено ще получи много предложения. Летисия Ширакиин може да отлага започването на връзка, докато не дойде правилният момент и правилният човек. Летисия Ширакиин също избягва всякакви противоречиви действия и поддържа положителен обществен имидж.

Факти

  • През 2017 г. тя започва кариерата си като създател на съдържание в YouTube, като качва видеоклипове на League of Legends.
  • В поредица от видеоклипове, гледани над 20 милиона пъти в канала й в YouTube, тя дублира някои от любимите си анимационни филми.
  • Веднъж тя позира за снимка в Instagram на стрелбище с баща си. Тя е собственик на две кучета и котка.
  • Във видеоклип в YouTube тя дублира героя на Сара Силвърман от Wreck-It Ralph.

Научете повече за нетната стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност на Хейли Сани

Популярни Публикации