Лесли Хърли- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Лесли Хърли е предприемач, общественик и говорител от Съединените американски щати. Лесли Хърли е добре позната като партньорка на Робърт Матю Хърли, известен още като Боби Хърли, бивш баскетболист и треньор. В момента тя инвестира в семейството си и живее щастлив живот. Знайте всичко за Лесли Хърли- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Линдзи Хърли
Пол: Женски пол
Професия: Бизнес дама
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 2 ноември 1995 г
Съпруг Боби Хърли
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 42-34-40
деца 3 (Камерун, Сидни, Боби Хърли)

Биография на Лесли Хърли

Лесли Хърли е родена в Съединените щати през 1971 г. По същия начин тя се премести в Аризона и в момента живее там. Тя е от американски произход.
Относно нейните родители има малко информация. Тъй като тя не е потребител на социални медии и все още не е разкрила самоличността на родителя си. В резултат самоличността им остава неизвестна. Същото важи и за другите й членове на семейството; нейните баба и дядо и братя и сестри остават неизвестни.

В интернет няма информация за образованието или академичната кариера на Лесли. Въз основа на възрастта й обаче е безопасно да се предположи, че е завършила гимназия. По същия начин тя безспорно е образована жена.Височина и тегло на Лесли Хърли

Лесли Хърли е четиридесетгодишна жена от Съединените щати. По същия начин тя е висока 5 фута 6 инча и тежи приблизително 65 килограма. Освен това физическите й измервания (гърди-талия-ханш) са 42-34-40. По същия начин тя носи сутиен с размер 38B и обувка с номер 6 в Съединените щати. Косата и очите на Лесли са кафяви.

  Инфографика за биография на Лесли Хърли

Биография на Лесли Хърли

кариера

Лесли е американска бизнесдама. Естеството на нейния бизнес обаче не е разкрито. Тя трябва да бъде самодостатъчна като съпруга си. Съпругът й е бивш професионален баскетболист и треньор в САЩ. Започва да играе баскетбол в ранна възраст и също така е представлявал своята гимназия и университет.

Той беше избран от Сакраменто Кингс през 1993 г. и подписа с организацията. По същия начин той си осигури партньорство с бизнес за обувки, наречен In the Zone, и обувките се предлагаха ексклузивно във Foot Locker. Боби прекара няколко сезона в НБА, преди да попадне в сериозна катастрофа, която го накара да остане в болница за една година. По-късно в кариерата си той се завръща в НБА и играе още няколко сезона.

След кариерата си в НБА, Боби преследва кариера като треньор, където обучава и учи играчи как да играят и да побеждават. Той беше назначен за помощник-треньор на американския мъжки национален отбор през 2010 г. Боби беше назначен за главен треньор на Бъфало Уингс през 2013 г., наследявайки Реджи Уидърспун. Хърли беше треньор на отбора през сезон 2013-14.

Боби отново беше назначен за старши треньор в Аризона Стейт. По същия начин той привлече вниманието, след като беше хвърлен за два технически фаула за 15 секунди, докато спореше със служители по време на мач срещу Аризона Уайлдкетс. По време на мандата си в Щатите Аризона, той е ръководил отбора през множество възходи и падения. Освен това Хърли изведе Слънчевите дяволи до първата им домакинска победа и втора победа срещу клуб №1 с рейтинг на NCAA през 2018 г.

Нетната стойност на Лесли Хърли през 2022 г

От друга страна , нейният съпруг е изключително успешен играч от НБА с нетна стойност от милиона към октомври 2022 г. Неговата кариера в НБА и като треньор е основният принос за неговото богатство.

Лесли Хърли Гадже и срещи

Лесли Хърли е женен за Боби Хърли, пенсиониран играч от НБА. На 2 ноември 1995 г. двойката се влюбва и се жени. По същия начин двойката е влюбена оттогава и проявява невероятна обич и връзка.
Двойката има три деца заедно. Камерън и Сидни Хърли са нейни дъщери, а Боби Хърли е техен син.

Популярни Публикации