Лесли Браун - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Лесли Браун е роден на 18 февруари 1965 г. в Мериленд, САЩ. Тя е фотограф на природата, но е най-известна като съпругата на водещия на игралното шоу Пат Саджак, който е най-известен с работата си по телевизионния сериал Колелото на късмета. Научете повече за Lesly Brown Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Лесли Браун
Дата на раждане: 18 февруари 1965 г
Възраст: 56 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Фотограф, бивш модел, съпруга на знаменитост
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 31 декември 1989 г
Съпруг Пат Саджак
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-25-34 инча
Родно място Мериленд
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
баща Майкъл Браун
Майка Мария Браун
Братя и сестри Две (Кели Браун и Уенди Браун)
деца Две (Патрик Майкъл Джеймс Саджак, Маги Мари Саджак)

Нетната стойност на Лесли Браун 2022 г

Лесли Браун нетната стойност е неизвестна. Източници оценяват нетното състояние на Лесли Браун на 1,3 милиона долара към 2022 г. спечелена чрез успех в различните си начинания. Нейното богатство също е нараснало поради успеха на съпруга й, чиято нетна стойност е 55 милиона долара. Очаква се богатството й да нараства с напредването й в кариерата.

Лесли Браун със съпруга си (Източник: Instagram)Детство на Лесли Браун

Тя е 56 години от 2021 г. Лесли е израснала с две сестри – баща им е бил зъболекар – но малко се знае за нейното детство или стремежи, когато е израснала, освен че е развила ранен интерес към развлеченията и моделирането. След като завършва гимназия, тя посещава университета в Мериленд и получава диплома по телевизионна продукция. Тя се състезава в конкурса Мис Джорджтаун след дипломирането си през 1986 г. и е коронясана за Мис Джорджтаун. Следвайки кариерата си на модел, тя първоначално преследва кариера в правото, но това не беше пътят, който желаеше. След като открива таланта и любовта си към фотографията, тя в крайна сметка се спира на това като кариера. Тя беше един от многото представени модели във фотосесия на Playboy, озаглавена Жените на Вашингтон през 1988 г. През следващите няколко години тя работи върху собствената си фотографска серия, Lesly Brown Visible Style.

Лесли Браун Слухове и социални медии

Сегашните начинания на Лесли са неизвестни, с изключение на факта, че тя тихо подкрепя съпруга си. Той е член на Църквите на Христос, но не е известно дали съпругата му също е член на Църквите на Христос. В много случаи двамата са засичани заедно на публични места. Той е много ангажиран с политически начинания и също се е занимавал с инвестиране. Въпреки че не е заявено публично, няколко източника смятат, че тя също участва във вземането на бизнес решения.

Една от причините да има малко информация за нейните минали и настоящи начинания е липсата й на присъствие в социалните медии; тя няма акаунти в нито един от основните уебсайтове на социални медии. Съпругът й, от друга страна, участва в различни онлайн начинания в допълнение към хостинг работата си. Той има Twitter акаунт с над 200 000 последователи, където споделя някои от ежедневните си дейности. Той също така използва платформата, за да изрази някои от своите политически позиции и застъпници, както и да публикува снимки. В YouTube той също има свои видеоклипове от работата си с Wheel of Fortune.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 5.
  2. Щастливият й камък е аметист.
  3. Нейният щастлив цвят е тюркоаз.

Популярни Публикации