Лео Махало- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Благодарен глас е добре познат визуален артист в приложението TikTok. Лео Махало е добре известен с бързите си рисунки, както и с картините и илюстрациите си на модна тематика. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Лео Махало, Приятелка на Лео Махало, нетна стойност на Лео Махало, Височина на Лео Махало, кариера на Лео Махало , и още

Бързи факти

Пълно име: Благодарен глас
Дата на раждане: 09 май 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Държава: Германия
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Националност Немски
Братя и сестри (две)

Лео Махало Биография

Благодарен глас е 23-годишен младеж. Той е роден в Германия на 9 май 1997 г. под знака на зодия Телец. Освен това няма информация за родителите или детството му. Има двама по-малки братя и сестри. Той ги подчерта в профила си в Instagram. Що се отнася до образованието му, той може да е завършил гимназия и в момента е записан в колеж. Той обаче не е коментирал образованието си.

По националност Лео Махало е германски гражданин. Освен това той не е споменал етническия си произход.Височина и тегло на Лео Махало

23-годишният Лео Махало има приятно поведение и стегнато телосложение. По същия начин той е висок уважаваните 5 фута 8 инча и тежи приблизително 75 кг. Има прекрасен чифт сини очи и кафява коса. Освен това няма информация за телесните му показатели.

кариера

Лео Махало е добре позната фигура в социалните медии в професионалния си живот. През 2012 г. той навлиза във феномена на социалните медии чрез Instagram. На 17 ноември 2012 г. той сподели първата си снимка на Хаваите, наслаждавайки се на почивката си. Той обаче постигна признание през 2019 г. с акаунта си в TikTok. През март 2019 г. той започна да публикува в TikTok.

По същия начин той продуцира филми, демонстриращи неговата техника за бързо рисуване, която използва за картини и илюстрации, свързани с модата. Неговата фенбаза в TikTok нарасна до над 3,5 милиона почитатели и около 82,4 милиона харесвания. Той бързо стана известен и дори си партнира с редица известни суперзвезди в социалните медии. Освен това той е член на @humblehouseofficial.

По същия начин той рисува върху обувки, калъфи за iPhone, калъфи за iPad, дънки и обувки, наред с други неща. Той също така създава индивидуални рисунки върху калъфи за телефони и обувки за други звезди на TikTok и сензации в социалните медии като Charli D’amelio, Dixie D’amelio и James Charles, наред с други. През април 2019 г. той пусна и своята линия облекло Mahalo Crew.

Освен това той създаде свой собствен акаунт в YouTube на 14 май 2018 г. Той обаче започна да качва видеоклипове в своя канал през 2020 г. На 2 февруари 2020 г. той качи първия си видеоклип в YouTube, озаглавен My First Custom iPad!!?? ft. ZHC & Vexx (задоволително). Първоначално той придоби популярност в TikTok. Дебютният му видеоклип е събрал около 4 764 457 гледания.

Гласова благодарност Нетна стойност

Що се отнася до печалбите на Лео Махало, той е добре позната фигура в TikTok, която е натрупала респектираща сума пари чрез работата си по персонализиране на картини. Той обаче не е обсъждал публично приходите си в мрежата. Някои уебсайтове обаче определят нетната му стойност на около 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Лео Махало Гадже, Запознанства

Що се отнася до личния живот на Лео Махало, той може да е във връзка или може би необвързан. Той сподели снимка с жена, идентифицирана като Лота Морсбах, която изглежда е негова приятелка. За връзките си обаче той доста мълчи. Освен това той е по-загрижен за кариерата си, която включва самоличността му в социалните медии, отколкото за връзките. Освен това той е запазил положителен имидж и е избягвал всякакви противоречия в личния или професионалния си живот.

Популярни Публикации