Лени Федерер - Всичко за сина на Роджър Федерер

Лени Федерер е най-известен като син на Роджър Федерер, швейцарски професионален тенисист. В момента той е пети в света от професионални тенис организации.

Бързи факти

Пълно име Лени Федерер
Първо име Лени
Фамилия Федерер
Дата на раждане 2014 г
Професия Дете на знаменитост
Националност швейцарски
Държава на раждане Швейцария
Бащино име Роджър Федерер
Баща професия тенесист
Име на майката Мирка Федерер
Професия майка бивш тенисист
Полова идентичност Мъжки
Братя и сестри Лео Федерер, Майла Роуз и Шарлийн Рива

Женен за тенисистка и мениджър

Родителите му също са били тенисисти. Баща му се жени за майка му Мирка Федерер, бивша тенис звезда. Двамата се срещнаха за първи път в Сидни, когато се състезаваха срещу Швейцария на Олимпийските игри в Сидни през 2000 г. Когато през 2002 г. майка му страда от заболяване на краката, тя решава да се пенсионира.

 Лени Федерер

Лени Федерер (Източник: Google)Това не беше добра новина за нейните почитатели, но тя продължи да се занимава с тенис дори след като се пенсионира, тъй като стана мениджър за връзки с обществеността на съпруга си Роджър Федерер. Тя започна да го придружава навсякъде, където отиде за турнето и други подобни. Дори често посещава мачовете му. Така и двамата казаха, че се познават отблизо.

Двамата излизаха няколко години, преди да се оженят. Накрая, на 11 април 2009 г., двойката става съпруг и съпруга законно. Сватбата им се проведе във вила Wenkenhof в Риен, близо до Базел. Тяхната сватба беше прекрасен, но интимен повод, с присъствието само на няколко приятели и семейство.

Брат на сестри близначки

Според историите майка му била бременна, когато се омъжила. Тя роди еднояйчни дъщери близначки същата година, когато се омъжи. Myla Rose и Charlene Riva са техните имена. И двамата са на единадесет години. Лени е най-малкият брат на сестрите близначки. Лени, подобно на Лео Федерер, има идентичен брат близнак. Неговата леля (Диана, сестрата на баща му) също е майка на близнаци. И двамата се появиха на този свят през 2014 г. Няма да е преувеличено, ако кажем, че семейството изобилства от близнаци.

Братя и сестри отиват заедно, за да гледат игрите на баща си.

Той и неговите братя и сестри често посещават мачовете на баща си. Отидоха с баба му и дядо му и майка му, за да разведрят баща си. На тенис събития медиите и папараците често ги снимат седнали в галерията със семейството си. Баща му се чувства радостен и уникален, когато и четирите деца се събират да го гледат как играе. Всички братя и сестри се разбират добре. Те са очарователни и зрителите обичат да ги поглеждат по време на състезанията.

 Лени Федерер

Лени Федерер (Източник: Google)

Нетното състояние на Лени Федерер през 2022 г

Нетната му стойност в момента не е известна. Въпреки това, баща му, Роджър Федерер, се очаква да има нетна стойност от 0 милиона към 2022 г., което е голяма сума пари. Според докладите се очаква нетната му стойност да надхвърли 1 милиард долара през следващите години. Неговите пари за награда се оценяват на приблизително 9,946,683.

Той направи парите си като най-успешният тенисист в света. Той е най-добре платеният спортист в света според Forbes. В допълнение, той е правил одобрения за марки от висок клас като Rolex, Uniqlo, Wilson, Mercedes-Benz и други. Той има изобилие от имоти в Дубай и Цюрих на стойност над 25 милиона долара. Той има частен самолет, Mercedes GTS Yellow, Mercedes SLS AMG и Mercedes ML, наред с други неща. Семейството трябва да води охолен начин на живот.

Популярни Публикации