Lena The Plug- Нетна стойност, Wiki, възраст, височина, съпруг, омъжена

Лена Щепселът е добре познат YouTuber, звезда в социалните медии, модел, създател на порнографски видеоклипове, медийно лице и интернет знаменитост от Калифорния. Тя е добре известна в нацията със своите видеоклипове в YouTube за участие.

Бързи факти

Пълно истинско име Лена Нерсесян.
Известно име Лена Щепселът.
Дата на раждане 1 юни 1991 г.
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Националност Американски.
Място на раждане Калифорния, САЩ.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.
Професия YouTuber, звезда в социалните медии и медийно лице.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Зодия Зодия Близнаци.
Религия християнството.
Етническа принадлежност арменско-американски.
образование Завършила Психология.
Училище/Колеж Калифорнийският университет.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг .

Lena The Plug Age и ранен живот

Тя беше родена на 1 юни 1991 г , в Калифорния, САЩ. Сега тя живее в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, с бъдещия си съпруг и дете. Наскоро отпразнува 30-ия й юбилей, а приятелите й също я честитиха. За основното си образование тя се записва на уроци в близкото училище. Тя посещава Калифорнийския университет, след като завършва гимназия. Лена завършва бакалавърска степен по психология през 2013 г. Тя също възнамеряваше да завърши следдипломното си обучение, но не можа да го направи поради финансови ограничения.

Lena The Plug Височина и тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Lena The Plug е висока 5 фута 7 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Лена Щепселът

Лена Щепселът

Lena The Plug Net Worth

Колко е нетната стойност на Lena The Plug? Лена има автомобил Ethel и публикува снимки от него в профила си в Instagram. Тя също живее в много разкошен дом. Тя обзаведе хола си с дивани, килими, голям светодиод, растения и различни други декоративни елементи. Към 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на между 3 и 4 милиона USD.

кариера

След като завършва образованието си, Лена започва работа в частна корпорация в Швеция. Тя е недоволна от работата си и иска да се занимава с нещо по-вълнуващо. Тя също се свърза с няколко души, които управляват канал в YouTube, ориентиран към възрастни. В интервю Лена каза, че е била помолена да снима гола и че ще получи 50% от приходите. Нерсесян беше недоволна от споразумението и избра да създаде собствен бизнес.

На 22 август 2016 г. тя стартира своя акаунт в YouTube и започна да публикува видеоклипове. Нейният канал има 1,62 милиона последователи и 167 милиона гледания към декември 2021 г. Тя публикува ежедневни видеоклипове, влогове, шеги, предизвикателства, сесии с въпроси и отговори и различни други видеоклипове. На 3 декември 2016 г. тя публикува дебютното си видео в своя канал, озаглавено „Здравей, аз съм Лена The Plug:)“. Към момента на писане видеото е видяно от 2,2 милиона души. Тя също е споделяла видеоклипове на себе си с приятелите, семейството и гаджето си. Нека ви кажа, че тя никога не е публикувала снимки на членове на семейството си в акаунтите си в социалните медии.

Лена Съпругът на щепсела, Брак

Lena The Plug е добре позната YouTuber и интернет личност. Говори се, че има връзка с Адам Грандмезон. Двамата се запознаха през 2016 г. и оттогава са в романтика. Те имат наистина спокойно съществуване. Позволете ми да ви разкажа за Адам Грандмесън, известен BMX състезател, който носи псевдонима „Адам 22“.

Адам предложи брак на Лена на 2 юни 2021 г. на прекрасно място, след като превъртя профила й в социалните медии. Лена веднага отговори „Да“ и те се прегърнаха. Лена обяви годежа си в профила си в социалните мрежи и изглеждаше много щастлива от годеника си.

Популярни Публикации