Лена Мантлър- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Лена Мантлър е YouTuber и личност в социалните медии от Германия. Лена Мантлър е добре известна с публикуването на шеги, смесени игри, нарисувай живота ми и интервюта в своя акаунт в YouTube, който споделя със сестрата на Близнаците. Тя също е активна във Facebook, Twitter и Instagram. Научете повече за нетната стойност на Лена Мантлър, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Лена Мантлър
Дата на раждане: 17 юни 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: YouTube звезда и личност в социалните медии
Държава: Германия
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 32-24-30
Родно място Щутгарт, Германия
Националност Немски
Братя и сестри Лиза, Тайра и Тим
Facebook Лена Мантлър във Facebook
Twitter Лена Мантлър в Twitter
Youtube Лена Мантлър Youtube
Instagram Инстаграм на Лена Мантлър

Възраст и ранен живот на Лена Мантлър

Лена Мантлър е родена в Щутгарт, Германия, на 17 юни 2002 г. Тя ще бъде на 18 години през 2021 г. Тя е сензация в YouTube в Германия. Няма информация за имената на баща и майка. Тя има сестра близначка Лиза, по-голям брат Тим ​​и по-голяма сестра Тайра. Няма налична информация за нейната религия или етническа принадлежност. Нейният астрологичен знак е Близнаци.

Изглежда, че е много поверителна относно личната си информация, тъй като има много малко информация за нея. Няма информация за нейното образование или името на нейното училище. Тя може да бъде в средно или средно училище, в зависимост от възрастта си.Височина и тегло на Лена Мантлър

Колко висока е Лена Мантлър? Лена има тъмнокафява коса, която често се боядисва в кафяво, русо, черно и други цветове и кафяви очи. По същия начин, тя е висока 5 фута 2 инча (1,45 м) и тежи 55 кг (133 фунта). Измерванията на тялото му са 32-24-30 инча и той има добре поддържан тип тяло. Тя все още расте и размерите на тялото й може да се променят в бъдеще.

  Лена Мантлър

Лена Мантлър със сестра си (Източник: Pinterest)

кариера

Тя е YouTube сензация, активна в Instagram, Twitter и Facebook. По отношение на професионалната си кариера тя е YouTube сензация. На 15 януари 2016 г. тя стартира своя канал в YouTube заедно със сестра си близначка xLL от Lisa, Lisa & Lena. Pranks, Mash-Up, Draw My Life, Interview и други видеоклипове могат да бъдат намерени в нейния YouTube канал. Първият й видеоклип в YouTube, 27/7 – J1MO71, беше качен на 20 юли 2017 г. Тя не е публикувала много и само няколко видеоклипа и не е много активна в YouTube.

Освен това тя е активна в Instagram. Тя споделя снимка на модел, видео в Tik Tok и видео със сестра си близначка в Instagram. Освен това те пуснаха своята линия за дрехи, Comose, с бизнесмена и собственик OCFM GmbH, но по-късно затвориха. Като бизнес откриха онлайн магазин Lisaandlena-shop, който продава аксесоари, чанти и тениски.

Тя също е активна във Facebook и Twitter. Тя също е активна в TikTok, където публикува видеоклипове за синхронизиране на устни и танци. Те имаха над 32 милиона последователи, преди акаунтът да бъде закрит. Рестартирали са акаунта, но няма много последователи.

Нетна стойност и награди на Лена Мантлър

По отношение на наградите, тя и сестра й спечелиха златния Браво Ото като звезди в социалните медии през 2016 г. Освен това през 2017 г. те бяха обявени за музикант на годината на Shorty Awards. На наградите Teen Choice за 2017 г. те бяха номинирани за най-добър музикант и избран музикант.

По същия начин нетното състояние на Лена Мантлър е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това , нетната й стойност е повлияна от статуса й на звезда в YouTube, посланик на марката и личност в социалните медии. Няма налична информация за нейните коли, дом или заплата.

Лена Мантлър Гадже и срещи

С кого се среща Лена Мантлър? Тя е права и все още не се е омъжила. Никога не е споменавала връзка. Освен това няма налична информация за предишните й връзки. Освен това обича да създава различно съдържание за YouTube и Twitter.

Тя пази личния си живот в тайна и не го споделя с другите. В резултат на това тя е свободна от слухове и противоречия. Тя не обича да е сред противоречия и предпочита да се концентрира върху кариерата си. Той обаче е очарователен и миролюбив човек.

Популярни Публикации