Леле Понс - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера

Елеонора Понс Маронезе, професионално известна като Леле Понс , е испано-американска интернет личност, певица, актриса, модел и танцьорка. Леле е родена на 25 юни 1996 г. в Каракас, Венецуела, и се премества в Съединените щати със семейството си, когато е на пет години, където родителите й я отглеждат в Маями, Флорида. Разгледайте повече за Lele Pons Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Леле Понс
Професия Youtuber
Рождена дата 25 юни 1996 г
Родно място Каракас Венецуела
Пълно име Елеонора Понс Маронезе
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 3 милиона долара
Националност венецуелски
Етническа принадлежност Испано-американски
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 55 кг
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус

Леле Понс Детство

Излез от профила си има синдром на Турет – неконтролируеми тикове – от дете и също така има тежко обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), но въпреки болестите си, решимостта на Леле я е довела до успеха. Тя отиде в училището в Маями, където се бореше да се впише и да намери приятели, като често се нараняваше, за да забавлява връстниците си.

Височината на Lele Pons (Източник: Instagram)Социална медия

Сега тя има над 17 милиона абонати в YouTube и 42 милиона последователи в Instagram.

Леле Понс Гадже, връзка и афери

Докато кариерата й процъфтява, романтичният живот на Леле изглежда не е същият. Или интернет сензацията е открила начин да запази личния си живот в тайна, или просто няма време за романтика. Към днешна дата Леле не е участвала в никакви обществени връзки. Единствените романтични връзки на 24-годишния инфлуенсър са случайни връзки и фалшива връзка, предназначена само за камерата.

След няколко сътрудничества с колегата Винер Кинг Бах, който също постигна огромен успех в социалните медии, феновете очакваха двамата да признаят, че химията им се простира отвъд камерата през 2016 г.

Сред сътрудничествата, които изпълниха, кратък комедиен сегмент, в който те се преструваха, че преминават през двойка терапия, добави към вече циркулиращите слухове.

Въпреки това нито една от страните не е потвърдила официално връзката, нито има доказателства, които да предполагат, че тя съществува, въпреки че никога не са били виждани заедно на публично място. Въпреки това във видеоклип от 2019 г., публикуван в канала на Леле в YouTube, тя призна, че е имала предишни връзки. Във видеото Леле отговори на много от въпросите на своите фенове относно връзките и срещите.

Въпреки че никога не е споменавала конкретни имена, тя каза, че романтичният й живот е като истинска теленовела, в която е изиграла всяка роля, включително странична мацка, изневерявала и изневерявала.

Тя също така спомена, че много от нейните връзки са били романси от разстояние, които са изисквали много усилия, за да успеят. Тя разкри и идеалната си среща, която трябва да включва приключенска дейност, както и единственото нещо, което намира за неустоимо. Според Леле мъже, които й пеят песни, дори и да не са й познати, ще я пометат от крака.

Единствената друга връзка, за която се говори, беше с друга звезда в социалните медии, мексиканския влогър Хуанпа Зурита.

Въпреки че подробностите се пазят в тайна, клюкарските медии смятат, че те са били във връзка отново и отново, която е започнала през 2016 г. Единственото истинско потвърждение за възможна връзка между Зурита и Понс е намерено в целувка, която те споделиха на Церемония по награждаването на MTV Millennial в Мексико през 2017 г.

Въпреки това двамата водещи на шоуто възнамеряваха да се целунат като част от заключителния сегмент, но това трябваше да се случи зад параван, за да се запази самоличността им скрита. Привидно планираното злополука предизвика вълна от слухове, но независимо от очакванията, породени от събитието, нито Зурита, нито Понс възстановиха предполагаемата си връзка.

Повече за връзката

Въпреки че може да има някои други интересни аспекти от романтичния живот на Леле, подробностите са толкова мъгляви, че никой не знае със сигурност кои са били мъжете в живота й.

Повечето доклади за настоящия любовен живот на Леле показват, че YouTuber е необвързан. Въпреки това, най-новата съвместна работа на Lele с Twan Kuyper може да постави това под въпрос, особено като се има предвид, че Kuyper и Pons са излизали в гимназията.

За съжаление романът им в гимназията приключи поради усложнения от разстояние и Туан се влюби в друг, след като Леле се премести.

Туан и Леле останаха приятели въпреки края на романса им и след като се сближиха по време на едно скачане с парашут, приятелството им стана изключително качествено.

Туан и Понс стават най-добри приятели въпреки факта, че повечето бивши партньори се опитват да се избягват. Леле изясни естеството на връзката им във видео, публикувано в канала й в YouTube през 2018 г. Туан е нейният най-добър приятел и тя го смята повече за брат, отколкото за гадже, но добавя, че връзката им е уникална. Когато гледате тяхното съвместно съдържание, е трудно да повярвате, че двамата са просто приятели.

Те не само се целуваха пред камерата, но и се правеха на обвързани.

Туан, от друга страна, е по-скоро чаровен принц и тя предпочита да излиза с гладиатор.

Засега изглежда, че Леле е доволна да се наслаждава на необвързания статус, оставяйки романтичната драма на камерата. Или това, или двамата са положили съгласувани усилия да скрият връзката си от общественото внимание, което изглежда работи. Разбира се, относителната тайна добавя към интригата на връзката, за която се говори, но въз основа на опита на Леле, не очаквайте някакво голямо излагане!

Нетната стойност на Леле Понс за 2022 г

Нетното състояние на Леле Понс е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Работила е върху много видеоклипове.
  3. Тя харесва кучета.

Популярни Публикации