Лекси Уилсън- Нетна стойност, биография, възраст, ангажираност, височина, кариера

Лекси Уилсън е бахамска стюардеса, модел, бивша победителка в конкурс за красота и телевизионна личност от Насау, Бахамските острови. Хората я търсят в интернет, след като се появи в сезон 6 на телевизионното шоу Bravo Below Deck Mediterranean.

Това е риалити шоу, което проследява екипажа на суперяхтата Lady Michelle. В Средиземно море тя работи като стюардеса на луксозна чартърна яхта.

Лекси също се появи в шестия сезон на шоуто с Малия Уайт, Дейвид Паскоу, Санди Яун, Матю Шей, Кейти Флъд, Кортни Вейл, Лойд Спенсър и Мзи Зи Демперс. На 28 юни 2021 г. сериалът излезе на екран. В тази статия се задълбочавам в живота на Лекси, красив модел, за нейните фенове.Бързи факти

Пълно истинско име Лекси Уилсън.
рожден ден 1992 г.
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Място на раждане Насау, Бахамите.
Живея в момента Флорида, САЩ.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност бахамски.
Професия Стюардеса, модел, бивш титуляр на конкурса за красота и телевизионна личност.
Нетна стойност 0 000 щатски долара (приблизително).
образование Завършвам.
Алма матер Университет Лангстън.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Цвят на косата черен.
Цвят на очите кафяво.
Религия християнството.

Биография на Лекси Уилсън

Лекси Уилсън е роден през 1992 г. в Насау, Бахамите. Възрастта му към 2022 г. е 30 години. Тя е от бахамски произход и е родена в многорасово семейство.

Лекси се премества в Съединените американски щати, за да учи в колежа, след като завършва средното си образование. Тя беше много атлетична ученичка в гимназията и дори получи стипендия за лека атлетика, което й позволи да дойде в Съединените щати. Лекси има бакалавърска степен по биология, медицински сестри и физика. Тя получава бакалавърската си степен от университета Лангстън.

Тя прекарва по-голямата част от детството и ранните си години на Бахамите с родителите си. За съжаление баща й почина от естествена смърт през май 2020 г. Тя дори посвети публикация на баща си, като написа, че небето се е сдобило с ангел.

Тя имаше много финансови проблеми като дете. Лекси Уилсън не е единственото дете на родителите си; тя има братя и сестри, но тяхната самоличност е неизвестна на обществеността.

Този модел е силно свързан с майка си (името не е налично). Тя помага на Уилсън да вземе много важни решения в живота си.

  Лекси Уилсън

Лекси Уилсън (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Лекси Уилсън

Тя започва кариерата си на модел, като се състезава в множество местни конкурси за красота. Въпреки това, тя се изстреля към славата през 2013 г., когато Лекси Уилсън коронова Мис Вселена на Бахамските острови през 2013 г.

Според източника темата на събитието е била Златната ера: Честване на 5 десетилетия красота на Бахамите. Лекси продължи да представлява страната си в конкурса Мис Вселена 2013, след като спечели състезанието.

Докато посещава Флорида, Съединените щати, този модел получава предложение за работа като стюардеса. Тя се срещна с капитана на яхтата, след като капитанът я покани на интервю. Основното й задължение е да помага на Кейти Флъд, главна стюардеса на Лейди Мишел, с вътрешните задължения.

Санди Яун работи като капитан на суперяхта. Ролята на Уилсън в риалити шоуто е да обслужва гостите. Тя е един от главните герои в предстоящото шоу Below Deck Mediterranean, чиято премиера е на 28 юни 2021 г.

Главният готвач на суперяхтата Lady Michelle е Матю Шей. По време на епизода на Ship Happens на 26 юли 2021 г. Лекси и Матю се сбиха. По-рано Лекси Уилсън влезе в спор с Малия Уайт, боцманът на кораба.

На вечеря те се скараха за сметката. Lexi също беше забелязана да бута Mzi Zee Dempers (Deckhand). В нито едно риалити шоу не се толерира никакво физическо насилие. След инцидента много зрители разкритикуваха Лекси и настояха продуцентите на шоуто да я уволнят. Кейти се намеси, след като Уилсън изрази желанието си да подаде оставка.

Лекси Уилсън Нетуърт

Нетното състояние на Лекси Уилсън е около 0 000 щатски долара към октомври 2022 г.

Факти

  • Малия Уайт, която също играе важна роля в риалити шоуто, разкри на публиката по време на интервю, че Лекси е сгодена за приятеля си.
  • Тя направи това съобщение на 26 юли 2021 г., след като Уайт и Кортни Вийл се появиха в Гледайте какво се случва на живо.
  • Според множество източници Уилсън и Малия са много близки и тя веднъж й казала за годежа си.
  • Към момента обаче този зашеметяващ модел не е давал публични изявления за любовния си живот.
  • Малия също разкри в интервюто, че Уилсън е сгодена за много богат бизнесмен.
  • Уайт дори го наричаше захарен татко.
  • Лекси Уилсън също не е в никакви социални медийни платформи, защото предпочита личния живот. Ако Лекси е достъпна на някой от тях, това е само за нейните приятели и семейство.

Популярни Публикации