Лекси Смит - Възраст, Wiki, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера

Лекси Смит е известна американска танцьорка, която преди е била член на групата за латиноамерикански танци Flava. Lexee Smith също е член на рок групата „ill Beasts dance crew“. Тя е член на танцовата група „immaBEAST“. Научете повече за биография на Lexee Smith, възраст, Wiki, кариера, нетна стойност, височина, тегло, гадже и факти

Бързи факти

Истинско име Лекси Смит
Псевдоним Лекси
Известен като Танцьор, YouTuber, Instagram звезда
Възраст 20 годишен
рожден ден 2 март 2001 г
Родно място Хюстън, Тексас
Знак за раждане Риби
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
Религия N/A
Височина 5 фута 2 инча (1,57 м)
Тегло N/A
Измервания на тялото 32-24-33
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
Запознанства/гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 1 милион долара
Хоби N/A
Марки N/A

Биография на Лекси Смит, възраст, семейство и детство.

Кой е Лекси Смит? Лекси Смит е родена в Хюстън, Тексас, на 2 март , 2001 . Тя ще бъде 20 годишен през 2022 г. и от американски етнос. Нейният астрологичен знак е Риби. През 2013 г. тя се премести в Лос Анджелис. Освен това тя има двама по-малки братя, които търсят насоки от нея, и тя признава, че обича да бъде грижовната голяма сестра на братята и сестрите си.

Освен това тя обича да прекарва свободното си време на бейзболните игрища, да гледа или играе играта. Любимата песен на Lexee за танци е Rihanna’s Job.Тя планира да посети престижния Edge Performing Arts Center в Лос Анджелис, след като завърши образованието си. И накрая, ето как се чувства тя относно страстта на живота си, танците: Започнах да танцувам, когато бях на пет години! Любимият ми аспект на танца е усещането, което изпитваш, когато го правиш! Просто се чувстваш толкова освободен! възкликва Lexee.

Lexee Smith Височина Тегло и измерване на тялото

Lexee е прекрасна млада дама с прекрасен характер. Тя е висока 5 фута 2 инча и тежи около 50 кг. Размерите на гърдите, бедрата и бедрата й са 32-24-33 инча. Тя носи обувки номер пет. Тя също има сини очи и руси кичури.

  Височината на Лекси Смит

Лекси Смит (Източник: Instagram)

Нетно състояние и социални медии (Instagram, Tiktok, Facebook)

Що се отнася до нейното присъствие в социалните медии, тя присъства в различни сайтове. Нейният акаунт в Instagram има над 480 хиляди последователи и тя е добре позната в него. Тя все още преобладава в Twitter с над 15,7 хиляди последователи. Нейният канал в YouTube, който носи нейното име, има над 47,9 хиляди абонати. Нейният YouTube канал „Lexee Smith Dancer“ изглежда също се управлява от нея.

Тя също е популярна в TikTok като „@lexeesmith“, където има над 316,9 хиляди последователи и 2,7 милиона харесвания. Сега тя е във Facebook, където има над 25 хиляди последователи.

Преминавайки към приходите си, тя може да живее добре от кариерата си. Тя е в състояние да се справя сама с финансите си на 19-годишна възраст, което е огромно постижение. Смята се, че нейното нетно състояние е около 1 милион долара към 2021 г.

  Нетната стойност на Лекси Смит

Лекси Смит (Източник: Instagram)

Професионализъм, кариера и стил на живот

Lexee стана известна, след като се присъедини към популярния танцов отбор „Latin Flavah“. Нейният естествен усет, изключителна гъвкавост и ненадмината отдаденост на работата й я отличават от останалата част от актьорския състав. Наелектризиращата аура на Lexee обогати всички предавания, в които тя беше част, независимо дали бяха в живота или в YouTube.

Една интригуваща част от нейната процъфтяваща кариера е, че тя е основно построена от самата нея. Тя не чака голямо състезание за таланти в риалити шоуто или мощна агенция за таланти, за да я намери. Като цяло, истинският талант не се нуждае от внимание; светлината на прожекторите търси таланта.

Lexee Smith се присъедини към танцовия колектив „LilBeasts“ след дълъг и ползотворен престой с „Latin Flavah“. Тъй като нейното пътуване като танцьорка е много в светлината на прожекторите, лудостта в Instagram заради отличния й усет за мода проправи пътя за доходоносно бъдеще в моделирането и актьорството, което тя все още планира да опита.

Lexee стартира свой едноименен канал в YouTube, където публикува някои от публикациите си за танци и мода. В модните си видеа тя демонстрира свои модели, които предизвикват интереса на всички млади хора.

Нейните последователи в социалните медии я тласнаха по-близо до стартирането на собствена марка дрехи и ако всичко върви добре, 2017 г. може да бъде преломен момент в нейната кариера на модел. Чифт модели къси панталони с нейно изображение сега станаха вирусни в YouTube, привличайки вниманието на всички млади момичета там.

  Инфографика за биография на Лекси Смит

Биография на Лекси Смит

Специалности на Лекси Смит

Lexee е модел за красота и един от малкото хора, които могат да сложат убедително всякакви дрехи. Получавам много от идеите си за стайлинг от различни източници!! Обичам да търся изображения на мода от предишни десетилетия в интернет. Почти всичко за модата се завръща. Друго нещо, което обичам да правя, е да разглеждам снимки от Седмицата на модата в Ню Йорк. Когато Lexee беше на 15 години, тя довери: „Всяко представление е почти мъртво, а хората, които гледат, все още имат бомбено облекло!

Но въпреки че обича дрехите, танцът е това, което я отличава. Lexee, жизнеността, уравновесеността и гъвкавостта на танцьора имат почти неземно качество. В резултат на това не е изненадващо, че имайки предвид многото й таланти; тя предпочита да се класифицира като танцьорка.

Личен живот на Лекси Смит

Кой е гаджето на танцьорката? Lexee сега е на 19 години и не трябва да е изненада, че има любовник, но няма текущи достоверни подробности за това, че се среща с някого. За момента изглежда, че е напълно концентрирана върху бъдещето си. Лекси обича да прекарва време с родителите си, да излиза и да ходи на кино.

Говореше се също, че се среща с Джош Бошан от групата immaBEAST. Според източници те са се срещали тайно по време на първата си среща; обаче нито двамата, нито техните фенове или медиите никога не са признавали връзката си.

Факти

  • Лекси Смит е известна американска танцьорка, която преди е била член на танцовата група „Latin Flava“.
  • Lexee Smith също е член на рок групата „ill beasts dance crew“.
  • Lexee стартира свой едноименен канал в YouTube, където публикува някои от публикациите си за танци и мода.
  • Тя също е популярна в TikTok като „@lexeesmith“, където има над 316,9 хиляди последователи и 2,7 милиона харесвания.
  • Сега тя е във Facebook, където има над 25 хиляди последователи.

Популярни Публикации