Лекси Мърфи - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Лекси Мърфи е известна американска съпруга. Лекси Мърфи е добре позната като съпругата на актрисата и режисьор Макс Тиериот.

Бързи факти

Пълно име: Лекси Мърфи
Дата на раждане: 23 юни 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп:
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: съпруга на знаменитост
Държава: елен
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 юни 2013 г
Съпруг Макс Тиериот
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Родно място Санта Роза
Националност американски
образование Университет Лойола Меримаунт
деца двама (синове: Бо и Максим)

Биография на Лекси Мърфи

Лекси Мърфи е роден на 23 юни 1989 г. в Ню Йорк. Тя е родена в Санта Роза, Калифорния. В момента тя е на 33 години и нейният слънчев знак е Рак. Нейните родители и други роднини не се споменават. Посещава гимназия в Йънгстаун, Охайо, Съединените американски щати.

Освен това този човек получава бакалавърска степен по управление на бизнеса и човешки ресурси от университета Loyola Marymount през 2010 г. Освен това Лекси, нейният съпруг и деца притежават 19 домашни любимци. Лекси Мърфи на възраст

Лекси Мърфи

Височина и тегло на Лекси Мърфи

Лекси Мърфи стои на височина 5 фута 3 инча . Тя обаче не е разкрила публично теглото си. По същия начин другите й измервания на тялото, като съотношението гърди-талия-ханш, размер на роклята и размер на обувката, са пропуснати. Освен това тя има прекрасни лешникови очи и руса коса.

кариера

Стажувала е в инвестиционната консултантска фирма „Kayne Anderson Rudnick“ по време на обучението си в университета. В крайна сметка тя направи още един стаж за „Caymus Vineyards“ след работата си в инвестиционната индустрия. Там тя открива страстта си към виното и решава да продължи кариера във винарската индустрия.

Освен това тя е работила за Busalucci Farms преди дипломирането си, където е продавала плодове. В резултат на това тя прекара шест години там. Освен това тя работи за Landmark Vineyards като асоцииран мениджър за Heritage Wine Society след дипломирането си. След две години и половина тя напуска работата и започва да работи в областта на маркетинга и връзките с клиентите за лозето на съпруга си, Senses Wine. В резултат на това тя продължава да работи там.

По отношение на съпруга си Макс е актьор и режисьор от САЩ. Този актьор дебютира в игралното кино през 2004 г. с приключенската комедия 'Catch That Kid'. Оттогава той участва в редица филми, включително The Pacifier, Disconnect, Jumper, House at the End of the Street, My Soul to Take, Chloe, Nancy Drew и Point Break.

Нетна стойност на Лекси Мърфи

Лекси Мърфи несъмнено е спечелила значителна сума пари през цялата си кариера. Тя обаче не е разкрила публично печалбите или нетната си стойност.

 Лекси Мърфи нетна стойност

Лекси Мърфи

Лекси Мърфи Съпруг, брак

Лекси Мърфи сключи брак с Макс Тиериот на 1 юни 2013 г. Сватбата им се състоя в езерото Тахо в Калифорния. Макс предложи брак по време на пътуване до Карибите, където двойката се срещна, когато бяха тийнейджъри. Двамата имат двама сина, Бо (роден през декември 2015 г.) и Максимус (януари 2018 г.).

Тя познава съпруга си от тийнейджърски години и се срещат от шестнадесетгодишна. Двамата отидоха заедно на абитуриентския бал. Бременността на Лекси с Бо се пази в тайна до няколко дни след раждането му. Освен това второродното й дете беше много мълчаливо.

Популярни Публикации