Lekan Balogun - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, кариера

Веднъж капитан е нигерийски политик, бивш сенатор, бивш законодател и активист. Той е човек с обширни знания и образование, който е помогнал на нацията си в много политически проблеми, докато е бил сенатор. И сега, със смъртта на Otun Olubadan от Ibadanland, г-н Oba Saliu Adetunji, той се твърди, че е следващият Olubbadan.

Бързи факти

Пълно истинско име Веднъж капитан
Псевдоним Лекан, сенатор
Популярни за Бивш сенатор на Нигерия
Възраст (към 2021 г.) 79 години.
Професия Бизнес и политика
Дата на раждане между 1942г
Място на раждане Комплекс Ali-Iwo в североизточната област на местното управление на Ибадан на щата
Сегашен адрес Ойо, Нигерия
образование Доцент доктор. в социалните и икономически изследвания
Алма матер 1. CAC Modern School, Anlugbua.
2. Магистърска степен по администрация и икономика
Нетна стойност милиона - милиона USD (приблизително).
Националност нигерийски
Етническа принадлежност африкански
Религия ислям
Зодия Не се знае
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Възраст и ранен живот на Лекан Балогун

Лекан в момента е 79 години и живее в комплекса Ali-Iwo в североизточната област на местното управление на щата Ибадан. . Той споделя детството си с брат си. Брат му обаче вече не е жив и почина преди време. Според нашето проучване на Lekan, той е посещавал CAC Modern School в Anlugbua за началното си образование. Той следваше брат си, който беше приет в Rapid Result College в Обединеното кралство, за да актуализира отчетливото си представяне, когато беше малко проницателен и млад. По онова време Лекан тайно четеше уроците по кореспонденция на брат си, тъй като брат му беше държавен служител и учеше за Общо свидетелство за образование, обикновено ниво (GCE O’L).

Продължава обучението си в Центъра за социални и икономически изследвания на ABU, след като се записва за докторска степен. Предложена му е и позиция като професор в университета в Ифе. Понастоящем Ife е известен като университета Obafemi Awolowo. Но той отказа предложението и вместо това реши да учи в ABU.Височина и тегло на Lekan Balogun

Лекан Балогун е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Веднъж капитан

Веднъж капитан

Веднъж капитан Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Lekan Balogun? Фирмата му се разпростира в Нигерия и той печели добре от нея. Освен това функционирането на високо политическо ниво изисква солидна репутация и много пари, като и двете Лекан разполага. Не е доказано колко е нетното състояние на Лекан в момента, но се основава на нашите няколко проучвания. Нетната му стойност варира от 5 до 10 милиона долара.

кариера

Що се отнася до професионалния живот на Лекан, той е бизнесмен, както и политик. Като бизнесмен той е директор на много предприятия, занимаващи се с нефт и газ, търговия, управленски консултации, износ без петрол, пътувания и туризъм и механизирано земеделие. По време на кратко пътуване до Обединеното кралство той се интересува от бяло-черното съзнание. И за да изрази чувствата си, той се присъединява към радикалното марксистко движение по това време.

Тя го въвлича в политиката, като се присъединява към партията PRP. Работата в политиката с честност и ентусиазъм му позволи да се изкачи грациозно по политическата стълбица. След няколко години той спечели голямо уважение и репутация в политиката на щата Ойо. След няколко години той става известен политик и активист, като в крайна сметка става кандидат за губернатор на NPP (Нигерийската народна партия). Въпреки това, поради злощастни обстоятелства, той остана извън политиката за около 16 години. След това се появява отново през 1999 г., за да се кандидатира за сенатор на Федерална република Нигерия. По-късно той служи като сенатор за Oyo Central. От 1999 г. до 2003 г. е сенаторски представител. Бил е член на различни комисии на Сената, включително по сигурността и разузнаването, по полицейските въпроси, бюджетните кредити и отбраната, в допълнение към това, че е бил ръководител на сенатската комисия.

Някогашната съпруга на капитана и брак

Коя е съпругата на Лекан Балогун? Въз основа на чат от първа ръка с Лекан по-рано тази година. Женен е за две жени. Той обаче никога не споменава името на жена си. Той каза, че браковете му с неговите жени не се основават на физическо желание. В партньорството той вярва във взаимното разбирателство. Лекан също призна, че може да е разбил сърцата на няколко дами преди брака си. По-рано, през 2018 г., беше съобщено, че 5-годишните близнаци на г-н Лекан са били откраднати и похитителят е искал N100 милиона, които в крайна сметка са били намалени на N40 милиона.

Популярни Публикации