Лейн Фернандес - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Лейн Фернандес беше известен водещ на риалити шоу, медийна личност и интернет знаменитост от Ноксвил, Тенеси, Съединени щати. Той стана известен в страната след появата си в телевизионното риалити шоу „Teen Mom: Young and Pregnant.“ Той се появи в шоуто с приятелката си Малори Бийвър и двойката изпитваше трудности при съвместното родителство на момиченцето си през 2020 г. -2021 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Лейн Фернандес.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 1994 г.
Дата на смъртта юни 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) 28 години.
Професия Звезда от риалити шоута, медийно лице и интернет личност.
Родно място Ноксвил, Тенеси, Съединени щати.
Причина за смъртта Не е разкрито.
Място на смъртта Тенеси, САЩ.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Гимназия Sequoyah.
Квалификация Завършил гимназия.
Националност Американски.

Биография на Лейн Фернандес

Лейн пазеше подробностите от живота си от ръцете на медиите. Той е починал на 28-годишна възраст, според източници. Според това той е роден през 1994 г. в Ноксвил, Тенеси, САЩ. Той и братята и сестрите му завършват основно училище в частно училище в района.

  Лейн Фернандес

Лейн Фернандес със семейството си (Източник: Instagram)Лейн Фернандес Образование

Той обяви в социалните медии, че посещава гимназия Sequoyah за завършването си. Според някои интернет източници той има и бакалавърска степен, но спецификата на най-високата му квалификация е неизвестна.

Семейство Лейн Фернандес

Лейн Фернандес беше много близък с членовете на семейството си, особено с родителите си. На рождените им дни той винаги им пожелаваше честит рожден ден и споделяше красиви снимки на родителите си в акаунтите си в социалните медии. Освен това имената на баща му и майка му са неизвестни. Според съобщенията майка му работи в частна фирма, а баща му работи в известна корпорация.

Нека ви кажа, че има по-голям брат. Брат му се казва Тай Фернандес и е известен татуист и предприемач. Тай Фернандес е женен мъж със син. Освен това Лейн е изповядвал християнството и е бил от американската националност. Освен това той бил от смесен етнически произход.

Лейн Фернандес Смърт

Кайли Роуз Фернандес публикува на официалния си адрес във Facebook на 13 юни 2022 г. (понеделник), че Лейн е починала. Тя сподели прекрасна бележка за съпруга си и също беше много тъжна. Лейн почина, когато синът им Нолин Фернандес беше само на три седмици. Нека ви информирам, че много известни личности му отдадоха почит в социалните мрежи.

кариера

Лейн свърши малко работа, за да подпомогне финансите на семейството. Според източници той се е появил в риалити шоуто „Мама тийнейджърка: млада и бременна“ с бившата си приятелка Малори Бийвър през 2020 г. и 2021 г. В шоуто двамата са имали трудности при съвместното родителство на момиченцето си.

Той обяви в акаунтите си в социалните мрежи, че е започнал работа като специалист по технологична интеграция в известна компания и работи усилено, за да осигури по-добър живот на сина си и дъщеря си. Той също така е работил на различни места, според докладите, за да натрупа опит.

Нетната стойност на Лейн Фернандес

Добре познатата личност от риалити шоуто изкарваше добре от различните си източници. Той беше отседнал в прекрасен дом със съпругата си, родителите и децата си. Имаше и луксозна кола за семейството си. Към 2022 г. Лейн Фернандес има нетна стойност от приблизително 1 милион USD, според оценка (прибл.)

Лейн Фернандес Съпруга, брак

Фернандес се влюбва в Малори Бийвър, когато е тийнейджър. Двойката се среща дълго време и има дъщеря на име Емерсън Кей. Двойката се раздели няколко месеца след раждането на Емерсън и реши да стане родител на дъщеря си.

След това Лейн срещна Кайли Роуз Фернандес и започна да се среща с нея. Според източници те ще се оженят на 21 ноември 2020 г. с благословията на членовете на семейството си. Позволете ми да ви информирам, че смъртта на Лейн доведе до раждането на очарователен син преди няколко седмици. Синът им се казва Нолин Фернандес.

Факти

  • Фернандес беше любител на животните, който сподели множество изображения на кучета.
  • Той се бори за попечителството над дъщеря си от няколко години.
  • Лейн и съпругата му често посещаваха красиви места.
  • Той обичаше да прекарва време с дъщеря си Емерсън Кей.
  • Бившето гадже на Малори Бийвър беше футболен играч в колежа.
  • Лейн Фернандес записваше видеоклипове със забавни Snapchat филтри.

Популярни Публикации