Лейн Джонсън и съпругата му Челси Джонсън разделени ли са?

През януари 2013 г. Лейн Джонсън се жени за Челси Гудман. Двойката има три деца заедно след брака си.

Джонсън обаче се разведе със съпругата си след шест години брак през 2019 г. по причини, които никой от двамата не е разкрил. Джонсън разкри тъгата и безпокойството си в туит през октомври 2021 г. Той обясни, че е крил проблемите си от семейството и приятелите си и благодари на всички, които са му помогнали.

В резултат на това мнозина предположиха, че това може да е довело до развода му със съпругата му. Конкретните подробности обаче не са известни.Лейн Джонсън и съпругата му Челси Гудман

Джонсън не е казал нищо за приятелството си с Гудман. Запознават се в университета в Оклахома, където и двамата са били спортисти.

Джонсън беше футболист, докато Гудман беше отличен в скока на височина. Баща й, Джон Гудман, също беше спортист. От 1980 г. до 1985 г. той беше защитник на Питсбърг Стийлърс.

Гудман винаги е бил силен поддръжник на Джонсън и тя дори се присъедини към него в проекта за NFL. Джонсън беше избран в NFL същата година, когато се ожениха.

Те имат три деца заедно

Семейството на Джонсън и кариерата в НФЛ започват по едно и също време. През август 2013 г. той и Гудман имат първото си дете заедно, синът Дейвид Чейс Джонсън.

Дейвид е роден в деня на неговия предсезонен мач. Дейвид, подобно на Джонсън, е роден с вродена деформация, наречена плоскостъпие.

От времето, когато беше роден на шест дни до тримесечна възраст, Дейвид беше в гипс. Когато беше на десет месеца, плоскостъпието му беше коригирано.

По-късно Джонсън заяви, че това, че е станал баща, го е научило на много за живота и му е донесло много радост. Откакто го имам, чувствам, че беше истинска светлина, просто се научих да мислиш за някой друг повече от себе си.

Той също така говори за семейството и приятелите си. Щастливата новина той съобщи в Twitter, заедно със снимка на себе си и новороденото си дете. Джърни Лейн Джонсън, офанзивният играч на Филаделфия Ийгълс, разкри името на дъщеря си. Той каза още, че и майката, и дъщерята са в добро здраве.

Джонсън отбеляза победата си в Super Bowl LII, като качи хубава снимка, на която той и дъщеря му се наслаждават на момента.

Син и съпруга Лейн Джонсън

През март 2019 г. Джонсън и Гудман посрещнаха третото си дете, Чанинг Маккой Джонсън, в четиричленното си семейство.

Инстаграмът на Гудман е пълен със снимки на трите им деца и тя постоянно публикува за тях. През декември 2020 г. тя също публикува семейна снимка в Instagram, подписвайки я с фразата благословен.

Популярни Публикации