Lee Tae-ri- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Лий Тае-Ри е известен и млад южнокорейски актьор. Lee Tae-Ri работи в развлекателната индустрия от 1998 г. Той се издига до известност в различни филми и телевизионни драми, включително Tale of the Nine-Tailed Cat, Extraordinary You, The Beauty Inside, Hospital Ship и Time Renegades, сред други. Знайте всичко за Lee Tae-ri- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Мин-хо Лий
Дата на раждане: 28 юни 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-добро съвпадение за MarRiage: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 2,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 32-24-34 инча
Родно място Намянджу
Националност южно корейски
Етническа принадлежност азиатски (южнокорейски)
образование Университет Chung-Ang (театър и филм)
Братя и сестри Една сестра

Биография на Лий Тае-Ри

Лий Тае-Ри е роден на 28 юни 1993 г., сега е на 27 години. Името му се изписва както на корейски, така и на ханджа. Тае-Ри е роден в Намянджу, Южна Корея, а зодията му е Рак. Освен това името на Tae-birth Ri е Lee Min-ho. Що се отнася до семейството му, Lee Tae-Ri има по-голяма сестра. Тае-Ри, от друга страна, не е разкрил самоличността на членовете на семейството си.

Tae-Ri завършва гимназия Paikyang, след като завършва гимназия. Като специалност театър, Lee Tae-Ri в момента е записан в Института по изкуствата на университета Chung-Ang. Бащата на Tae-dream Ri трябваше да стане актьор.Лий Тае-Ри се противопостави на родителите си, като играеше футбол. Лий Тае-Ри стана капитан на футболния отбор на своето средно училище. Той също така спечели 2008 Seoul FC Junior Championship Cup с най-висок резултат. Тае-Ри отбеляза десет гола в един мач.

Освен това, Lee Tae-Ri обмислял да приеме сценично име, защото често го бъркали с южнокорейския актьор от A-списъка Lee Min-ho. Родителите на Тае, от друга страна, на Ри, се противопоставиха на идеята, твърдейки, че вместо да променя името си, той трябва да работи повече, за да бъде разпознат. Въпреки това сценичното име на актьора в крайна сметка стана по-популярно от рожденото му име.

Височина тегло

Лий Тае-Ри е висок приблизително 1,81 метра (5 фута 9 инча). Тае-Ри, от друга страна, тежи около 64 кг. Актьорът също има слабо телосложение, с измервания на гръдния кош, талията и бедрата от 32-24-34 инча. Tae-Ri също има хипнотизиращи кафяви очи и коса със същия цвят.

  Лий Тае-ри

Lee Tae-Ri (Източник: Pinterest)

кариера

В професионалния си живот Lee Tae-Ri е известен южнокорейски актьор. Tae-Ri е най-известен с ролите си на младия Yang Myung в драмата от 2012 г. Moon Embracing the Sun и Song Mang-boo в Rooftop Prince. Lee Tae-Ri е известен също с ролите си на Jung Joo-hwan в телевизионния сериал от 2018 г. The Beauty Inside, като Феята на сушените калмари в драмата Extraordinary You от 2019 г. и Imoogi в драмата от 2020 г. Tale of the Nine-Tailed Cat.

Лий Тае-Ри първоначално се стреми да бъде професионален футболист. От друга страна, Тае-Ри в крайна сметка осъзна какво е актьорството и го прегърна напълно, когато влезе в гимназията.

Lee Tae-Ri започва кариерата си като дете актьор. Tae-Ri прави своя дебют, когато е само на пет години. За първи път се появява като герой в ситкома Soonpoong Clinic от 1998 г. След това участва в историческите драми Empress Myeongseong и Jang Gil San.

Lee Tae-Ri изигра сина на Song Kang-бунтовника ho във филма Howling. Той се появи и в музикалния видеоклип към дебютния сингъл на 2BiC, I Made Another Girl Cry. През 2014 г. има първата си главна роля в младежкия филм School of Youths. През 2017 г. той играе брат на актьора Ха Джи-уон в драмата Болничен кораб.

  Инфографика за биография на Lee Tae-ri

Биография на Лий Тае-ри

Лий Тае-Ри приятелка и запознанства

Няма потвърдена информация за статуса или любовните връзки на Lee Tae-relationship Ri. Младият актьор може да е необвързан и да се концентрира върху актьорската си кариера. Tae-Ri може да има връзка, но предпочита да запази личния си живот в тайна.

Нетната стойност на Лий Тае-Ри през 2022 г

Състоянието на Lee Tae-net Ri се оценява на около 2,5 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации