Lee JongWon- Нетна стойност, Биография, Възраст, Етническа принадлежност, Височина, Тегло, Кариера, Съпруга

Лий Джонг Уон е южнокорейски модел и актьор. Lee JongWon е добре известен с ролите си във филми като Gyeag Couple през 1994 г., White Night през 2009 г. и Yeolilgobsaleui coup d'etat през 1991 г. Научете повече за Lee JongWon Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, Тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Лий Джонг Уон
Дата на раждане: 25 септември 1969 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Актьор и модел
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Хюн Джи-Йонг
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Нас
Националност южно корейски
образование Университет Данкук
деца Едно (Lee Sung-jun)
IMDB Лий Джонг спечели IMDB
Седмица Лий Джонг спечели седмицата

Биография на Lee JongWon

Лий Джонг Уон е роден на 25 септември 1969 г. в Naju, Южна Корея, е роден известният актьор. Той е от южнокорейски произход. Той е на 51 години. По същия начин неговата зодия е Везни. Завършва и образованието си в Dankook University. Все още няма информация за родителите и личния му живот.

Височина тегло

Колко висок е Lee JongWon? Що се отнася до височината, актьорът е висок 6 фута. Актьорът тежи 74 килограма. Той има мускулесто тяло и невероятна личност като актьор. Освен това кръвната му група е О. Освен това той има кафяви очи и черна коса. Той остаря, но все още е толкова привлекателен, колкото беше, когато беше по-млад.  Лий Джонг Уон

Лий Джонг Уон (Източник: Twitter)

Лий Джонг спечели професионалния живот

Lee JongWon се появява в телевизията и във филмите. 1994: Love Is Blue, The Last Match и Partner 1995 го видя в On Sunny Days of Youth. През 1996 г. го видя в Apple Blossoms and Icing. 1997: Жени и Вчера; 1998: Бос младеж, Сърце от лъжи и Хонг Гил-донг

1999 донесе капана на младостта и жената на върха. Tough Guy’s Love и SWAT Police го играха в главните роли. 2001 донесе Адвокатска кантора, Чисто сърце и Като баща, за разлика от сина. През 2004 г. го видях в Terms of Endearment and Choice.

Той се появява в „Тъжна любовна история“, „Сбогом на скръбта“, „Един ден внезапно“, „Жената на моя съпруг“, „Златният век на снахите“, „Летете високо“, „Щастлив съм“, „На изток от рая“, „Всичко за семейството ми“, „Кралството на Winds, General Hospital 2, Everybody Cha-cha-cha и Hometown of Legends. Myo-Pearl, Kim Su-ro, The Iron King, Gloria и The King of Legend са неговите телевизионни предавания от 2010 г.

Той продължи да се появява след 2010 г. Слънцето на господаря, Първородният, Сълзите на небето, Легендарните вещици, Великите съпруги и Обещанието са примери. Той се появява в тези предавания до 2016 г. Lee JongWon участва в телевизионни предавания, а не във филми. Известен актьор и модел.

Той също се появява във филми. Unfinished Song, My Love от 1987 г. е последван от Teenage Coup от 1991 г. и Green Sleeves. Следват Couple By Contract (1994) и Ardor (2002). 2003 г.: Г-н Бътерфлай и Елате утре 2004 г. го видях в „Летящи момчета“. Освен това е страхотен актьор.

Той беше в Leaving The Nest: Сезон 1 през 2017 г. Епизод 9 на Secretly Greatly от 2016 г. го представяше. Той се появи в Закона на джунглата в Панама същата година. През 2010 г. той се появява в епизоди 111-12 на Running Man.

Нетна стойност и награди на Lee JongWon

Лий Джонгуон притежаваше изключителен талант. Той беше номиниран за Наградите за драма на KBS през 2009 г. в категорията награда за отлични постижения, актьор в ежедневна драма, в резултат на неговите усилия. Освен това през 2012 г. той беше номиниран за награда на MBC за драма в категорията награда за отлични постижения, актьор в специален драматичен проект. За съжаление той не спечели никакви награди, но беше фантастичен актьор.

В момента живее добър и охолен живот. Нетното състояние на Lee JongWon е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Съпруга и брак на Lee JongWon

Коя е съпругата на Lee JongWon? През 1999 г. той се жени за зашеметяваща жена на име Hyun Ji-Young. Той също има син на име Лий Сунг-джун. Актьорът има малко семейство, което се състои от него, съпругата му и техния син. Те живеят щастлив живот без проблеми и слухове.

Популярни Публикации