Lee Curreri Съпруга, любовен живот, женен, нетна стойност

Лий Кърери е уважаван актьор, участвал във филми и телевизионни програми като Fame и Meskada. В юношеската музикална драма Fame той беше феноменален. Той е музикант и песните му са се представяли добре в миналото.

Бързи факти

Пълно име Лий Кърери
Първо име Лий
Фамилия Curreri
Професия Актьор и музикант
Националност американски
Град на раждане Бронкс, Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Женен
Съпруг Шери Дийн
Без деца 1
Филмография Слава, Мескада
нетна стойност 2 милиона долара
Женен Дата 2000 г

Съпруга, женен

Съпругата му Шери Дийн е негова съпруга. Двамата се женят през 2000 г. и все още са силни като съпруг и съпруга. Джоуи Дийн, детето му, също е неговото име. Той е отговорен съпруг и прекрасен родител. Той е доста загрижен за семейството си. Синът му вече е пълнолетен. Сега той има наистина привлекателен външен вид. Ето снимка на детето му, която той публикува в профила си в Instagram. На 13 май 2019 г. той публикува това. На това изображение неговият грях носи синя тениска и сестра му също е там. Тя изглежда страхотно със сините си слънчеви очила.

 Лий Кърери

Лий Кърери (Източник: Google)Нетна стойност през 2022 г

Лий Кърери има нетна стойност от 2 милиона долара към октомври 2022 г., с телевизионни сериали и филми са основните му източници на доходи. Той свърши отлична работа в Fame, която получи оценка 8,1 на TV.com. Освен това има седем рейтинга на IMDb. Играта му в Crystal Heart, драма/романтичен филм, беше изключителна. IMDb даде на филма оценка 5,2. Той също така се появява в Meskada, трилър и независим филм. IMDb даде на филма оценка 5,4. Той обича да прекарва времето си на плажа и публикува прекрасен образ на залез на плажа в профила си в Instagram.

Ранно детство и образование

За ранното си образование той посещава подготвително училище Fordham. Посещава музикалното училище в Манхатън, където усъвършенства музикалните си способности. Кариера Той се отличи във всяко качество, което е имал по време на кариерата си. Във Fame представянето му като Бруно Мартели беше феноменално. Той също участва в телевизионната програма The New Love American Style. Той също така свири на клавишни инструменти с музикалния ансамбъл In Vitro и Iona College Singers.

 Лий Кърери

Лий Кърери (Източник: Google)

Той е много талантлив индивид, който преди това е създавал песни. Той също така е споделял сцената заедно с Натали Коул и Фил Пери. През 2008 г. той участва в програмата Bring Back. Програмата е продукция на Канал 4.

Wiki и биография на Lee Curreri

Лий е роден на 4 януари 1961 г., което го прави на 58 години през 2019 г. Той е роден в Бронкс, който се намира в Ню Йорк, Съединени американски щати. Той е висок човек, висок 1,8 метра.

Популярни Публикации