Leanza Cornett- Биография, възраст, височина, смърт, нетна стойност, съпруг, брак

Леанца Корнет е американска кралица на красотата, която е коронясана за Мис Флорида през 1992 г., Мис Америка през 1993 г. и Мис Национална любима през 1991 г. Леанза Корнет е актриса, телевизионен водещ, телевизионен репортер и известна телевизионна личност, освен че е кралица на красотата .

Бързи факти

Пълно име: Леанца Корнет
Дата на раждане: 10 юни 1971 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Дата на смъртта: 28 октомври 2020 г
Пол: Женски пол
Професия: Американска красота
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 22 юли 1995 г
Развод Марк Стайнс
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите Зеленикав
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Big Stone Gap
Националност американски
Етническа принадлежност Причинно-следствена връзка
образование Ролинс колеж
деца Кай Харпър и Ейвъри Джеймс

Биография на Леанца Корнет

Леанца Корнет е родена в Биг Стоун Гап, Вирджиния на 10 юни 1971 г. Ева Леанза Корнет е нейното име при раждането. Освен това тя е от американска националност и етнически произход на причинно-следствената връзка. По същия начин нейната зодия е Близнаци, а тя е права.

Нейните родители и братя и сестри са неизвестни, но и двамата са били учители. Тя се интересува от моделство от малка и е участвала в подобни състезания. С подкрепящ родител тя нямаше големи затруднения да преследва кариерата си.Що се отнася до образованието й, тя беше блестящ ученик. Тя има силна образователна подготовка, израснала е в семейство на учители. Според това тя е посещавала гимназия Тери Паркър и е завършила с отличие през 1989 г. Освен това е посещавала колежа Ролинс за следгимназиалното си образование. Освен това тя беше въведена в Залата на славата на училището през 2006 г.

  Leanza Cornett възраст

Леанца Корнет

Височина и тегло на Leanza Cornett

Зашеметяващата актриса притежаваше изключителна личност и физическо излъчване. Мерките на тялото й не са известни, но тя имаше татуирана лилава и златна корона на десния си глезен. По същия начин тя е висока приблизително 5 фута 3 инча. Според докладите тя има тъмнокафява коса и зеленикави очи.

Смърт на Леанца Корнет

Леанца Корнет почина на 28 октомври 2020 г. в Джаксънвил, Флорида, на 49-годишна възраст.

кариера

Леанца Корнет е добре позната телевизионна личност, която е притежавала множество титли, включително кралица на конкурс за красота, актриса, певица, телевизионен водещ и репортер. Тя започва кариерата си като модел в преследване на мечтата си. Освен това, тя беше един от моделите, които направиха осведомеността за СПИН и превенцията си цел за годината. През 1991 г. тя е коронясана за Мис Национална любима. След като спечели първия си конкурс за красота, тя си постави за цел да печели повече.

Не след дълго тя беше коронясана за Мис Флорида през 1992 г. Преди това тя се е състезавала в много състезания и концерти за модели, но този конкурс я изстреля към по-голям успех и слава. След поредица от титли, тя беше коронована за Мис Америка през 1993 г. Тя плени публиката по време на коронясването си, като отказа да приеме короната на Мис Америка. Тя беше завладяна от слава след огромните си постижения.

След това тя пренасочва фокуса на кариерата си към актьорството. Тя беше първата актриса, изиграла Ариел в екшън версията на Малката русалка. Нейното представяне като Малката русалка в шоуто на Disney's Hollywood Studios Voyage of the Little Mermaid беше феноменално. Освен това тя се появява като гост-звезда в редица други телевизионни сериали, включително Melrose Place, The Tick, CSI, Saved by the bell, Fear Factor, Still waiting in the wings, Weeds, The Lords of Los Angeles, Grown-Ups и Островът на съкровищата: Приключението започва. Сред другите й екранни изяви са Barefoot in the Park, Godspell, The Best Little Warehouse in Texas и Bye Bye Birdie.

Освен актьорската си кариера, тя се е занимавала с пеене като член на група за съвременна християнска музика. По същия начин тя се появява като водеща и репортер в телевизионно шоу. След водещата си кариера тя се появява в множество предавания, включително Entertainment Tonight (1994–1955), New Attitudes (1998–1998) и Who Wants to Marry a Multimilionaire (1998–1999). (2000).

Освен това е работила като репортер в канала Animal Planet. Тя отразява програмите на Eukanuba AKC National Dog Show като репортер. Освен това тя беше домакин на шоуто On The Block на DIY Network. Тя също е номинирана за Еми.

Leanza Cornett Нетна стойност

Мултиталантливата жена си направи име в бизнеса. По отношение на нейната нетна стойност, тя се оценява на около 20 милиона долара към октомври 2022 г. Нейната месечна заплата и разходи не се разкриват. Нейният основен източник на доходи обаче идва от нейната титла, актьорско майсторство и статут на знаменитост като телевизионна личност.

  Leanza Cornett нетна стойност

Леанца Корнет

Leanza Cornett Съпруг, брак

Леанца Корнет преди това е имал връзка. На 22 юли 1995 г. на хавайския остров Кауай тя се омъжва за телевизионния журналист Марк Стайнс. След една седмица брак, Стейнс наследи Корнет като домакин на Entertainment Tonight. Те имат две деца заедно, Кай Харпър (роден на 19 февруари 2002 г.) и Ейвъри Джеймс (роден на 4 ноември 2003 г.).

След 17 години брак двойката се разведе. След това и двамата се връщат към нормалния живот. А на 28 октомври 2020 г. Корнет беше хоспитализирана след падане в дома си. Тя почина на 49-годишна възраст на 28 октомври 2020 г. в Джаксънвил, Флорида. Всички са изненадани от смъртта й и всеки фен оплаква нейната смърт.

Популярни Публикации