Леа Станкович- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Леа Станкович е сръбска звезда в социалните медии и Youtube влогър. Леа Станкович често публикува видеоклипове в канала си в Youtube за мода и козметика. Тя също е знаменитост в социалните медии, с хиляди последователи във всички нейни платформи. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Леа Станкович, гадже на Леа Станкович, нетна стойност на Леа Станкович, височина на Леа Станкович, кариера на Леа Станкович , и още

Бързи факти

Пълно име: Леа Станкович
Дата на раждане: 18 април 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Youtube Star, Instagram Star, Tiktoker
Държава: Сърбия
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност сръбски
Братя и сестри Един брат и една сестра

Биография на Леа Станкович

Леа Станкович е родена в Сърбия, Европа, на 18 април 2001 г. Тя е на 19 години и е зодия Овен. Тя е от сръбска националност, но етническият й произход е неизвестен.

Няма информация за родителите и техните имена. Тя обаче има брат и сестра. В някои от своите публикации в YouTube тя е включила кадри на своите братя и сестри. Освен това няма достъп до допълнителна информация за членовете на нейното семейство. Изглежда, че тя иска да запази семейния си живот личен и да избягва да го обсъжда публично.Що се отнася до нейното образование и квалификация, имената на учебните заведения, които е посещавала и в които е записана в момента, не са налични. Предвид възрастта й, тя трябва да е в гимназия или наскоро завършила гимназия.

Височина и тегло на Леа Станкович

Леа е висока 5 фута 5 инча и тежи 54 килограма. Другите й телесни мерки, включително размера на гърдите, талията, бедрата и други, не са налични по това време поради факта, че всички те се преглеждат. Тя обаче има слаба физика и прекрасно лице. По същия начин лицето й е подсилено от кафяви очи и кестенява коса, въпреки че тя е боядисала косата си руса.

кариера

Леа Станкович започва да се изявява на шестгодишна възраст. Освен това тя би моделирала като хоби. По подобен начин тя започна пътуването си в YouTube на 18 септември 2011 г. и до момента е натрупала 233 243 237 гледания. Тя е гуру на красотата, който редовно публикува видеоклипове в канала си в Youtube за мода и красота. Но въпреки факта, че стартира своя канал в YouTube преди години, тя започна да публикува видеоклипове в него едва през 2015 г. Оттогава тя поддържа постоянно присъствие в канала и информира своите зрители.

Най-новите видеоклипове в нейния акаунт в Youtube са TESTIRAM VIRALNE TIK TOK HACKOVE и UCIMO TIK TOK KOREOGRAFIJE | ЧАСТ 2. Тези два филма бяха публикувани през април 2020 г. И съответно тези филми събраха 194K и 148K гледания. Това не са видеоклипове за красота или мода; те са за хакове и TikTok. Освен това тя не само публикува видеоклипове за красота и мода в своя канал; тя споделя и други видове материали като лайфхакове, предизвикателства, хумористични видеоклипове, танцови видеоклипове, видеоклипове за хранене и рецепти.

Освен това някои от най-популярните видеоклипове в нейния канал включват LEA X JENNI – TIK TAK (ОФИЦИАЛНО ВИДЕО), LJUBAV NA SEOSKI NACIN, Sta radimo kad ostanemo sami? 7, Mladja Vs Starija sestra, LEA – KEN (ОФИЦИАЛНО ВИДЕО) и Sta radimo kad ostanemo sami? 3, между другото Към днешна дата всеки от тези филми е надхвърлил 2 милиона гледания. Освен това тя е певица, която е качила няколко професионални музикални видеоклипа в канала си в Youtube. Освен това нейните официални музикални видеоклипове са доста известни.

По същия начин тя има хиляди фенове в други социални медийни платформи като Instagram и TikTok. Освен това тя често публикува в такива мрежи.

Нетната стойност на Леа Станкович

Към октомври 2022 г. тя има нетна стойност между 1 и 5 милиона долара . Нейният основен източник на приходи е YouTube.

Леа Станкович Гадже, Запознанства

Леа Станкович може или не може да е необвързана в момента. И в момента тя концентрира усилията си върху работата си като YouTuber и гуру на красотата. Като алтернатива, тя може да е запазила романтичната си връзка скрита. Има обаче информация, че тя се среща с Андрия Йович. Не можем обаче да бъдем сигурни, защото до момента не е потвърдено. Тя е от типа хора, които не изразяват открито състоянието на връзката си. Освен това тя е включила Andrija в няколко от своите видеоклипове в YouTube.

Популярни Публикации