Лаз Алонсо- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, кариера

Лаз Алонсо е актьор, продуцент и публичен говорител от Съединените щати. Той стана известен, след като озвучи Цу'тей в епичния научнофантастичен блокбъстър „Аватар“. Научете повече за Лаз Алонсо Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, кариера

Бързи факти

Пълно име Лаз Алонсо
Първо име Лаз
Фамилия Алонсо
Дата на раждане 25 март 1974 г
Възраст 47 години
Професия Актьор, продуцент и публичен говорител
Националност американски
Град на раждане Вашингтон.
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Овен
Семейно положение Неженен
нетна стойност 00000
Филмография Аватар, Скачане на метлата
Височина 183 см

Лаз Алонсо Нетна стойност

Колко богат е Лаз Алонсо? Dana White има нетна стойност от ,5 милиона към октомври 2022 г. Той печели тази сума пари чрез своята актьорска и продуцентска кариера. Неговата нетна стойност нараства драматично в резултат на неговата отдаденост и упорити усилия в работата.

Връзка и отношения с Лаз Алонсо

Все още не е женен. В момента е необвързан и няма приятелка. В медиите се носеха безброй слухове за любовните му връзки с други момичета.Веднъж имаше връзка с Брия Майлс. Тя е модел от САЩ. Те започнаха да се срещат през 2011 г. В крайна сметка обаче се разделиха. Той излиза с Оливия Лонгот през 2010 г. Тя е вокалистка от САЩ. Тази връзка не издържа толкова дълго. Той също имаше връзки с Teairra Mari и Luz Whitney. Той е свързван с редица известни личности.

Родители на Лаз Алонсо

Преди раждането му родителите му се преместват от Куба в Съединените щати. Баща му умира от мозъчен тумор, когато той е на 12 години. Отгледала го самотната му майка.

Той обожава и уважава майка си. Той подписа своя снимка с майка си в Instagram.

Професионален живот на Лаз Алонсо

Популярният му сериал „Момчетата“, базиран на романтичния роман, е онлайн телевизионен сериал за супергерой. В този сериал той играе Марвин/Милк. Mother’s Първият епизод от този сериал беше излъчен на 26 юли 2019 г.

Той е член на Момчетата в този сериал и отговаря за координирането и организирането на операциите на бдителите.

Поддръжниците му похвалиха представянето му.

След дипломирането си той започва кариерата си като инвестиционен банкер на Уолстрийт с Merrill Lynch. Той стартира в телевизионната индустрия като водещ на шоу. През 2009 г. той прави професионалния си актьорски дебют като Феникс Калдерон в екшън-приключенския блокбастър „Бързи и яростни“.

Той също така се появява в редица музикални видеоклипове. Някои от неговите филми, заедно с техните бюджети и касови сборове, са включени по-долу.

Той предостави гласа на Tsu’tey в епичната научно-фантастична картина „Аватар“, която беше пусната в САЩ на 18 декември 2009 г.

Общият бюджет на филма е 237 милиона долара, а касовите му приходи са 2,79 милиарда долара. Той участва в ролята на Джейсън Тейлър в комедийния романтичен драматичен филм „Jumping the Broom“, който беше пуснат на 6 май 2011 г. Общият бюджет на филма и касовите приходи бяха съответно 6,6 милиона долара и 37,7 милиона долара. Той изигра Марк Матюс в романтичната комедия „Just Wright“, която беше пусната на 14 май 2010 г. Общият бюджет на филма беше 12 милиона долара, с касови приходи от 21,5 милиона долара.

Факти

  • Роден е на 25 март 1974 г. във Вашингтон, САЩ.
  • Той е американски гражданин.
  • Той е пламенен християнин.
  • Той е висок 6 фута.
  • Университетът Хауърд му осигурява бакалавърска степен по бизнес администрация по маркетинг.
  • В момента той живее в Лос Анджелис.

Популярни Публикации