Lay Zhang- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Приятелка, Кариера

Лей Джан е роден в Чанша, Хунан, Китай, на 7 октомври 1991 г. Той е на 30 години към 2021 г. Той е певец, автор на песни, актьор, танцьор и продуцент на звукозаписи, най-известен с ролята си на Лей Джан или Лей в момчешка група Exo. Освен работата си с Exo, той също е работил по редица актьорски проекти през цялата си кариера. Разгледайте повече за Lay Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Лей Джан
Професия Певец, танцьор, актьор
Рождена дата 7 октомври 1991 г
Възраст 30 годишен
Родно място Чанша, Хунан, Китай
Пълно име Джан Исин
Зодия Паунд
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 10 милиона долара
Националност Китайски
Етническа принадлежност азиатски
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 60
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен

Колко богата е нетната стойност 2022 г

Нетното състояние на Lay Zhang се оценява на повече от милиона към началото на 2022 г. спечелен чрез успешна кариера в развлекателната индустрия. Той направи много пари от договора си с Exo, а също така направи много пари от актьорски проекти.

Lay Height (Източник: Instagram)Как Лей преследва кариерата си? Професионален живот

Lay Zhang’s Интересът към актьорството започва в ранна възраст и на шестгодишна възраст той работи върху първия си професионален актьорски проект в китайската драма We the People. През 2000 г. той се появява в шоу с актьора Джими Лин, който става първият му контакт в индустрията. Той продължава да работи като местен детски актьор, преди да се състезава в базираното в Хунан телевизионно шоу Star Academy, където завършва трети.

Освен това той се появява в предавания като Na Ke Bu Yi Yang и Yue Ce Yue Xin Kai през 2005 г. Той също се опита за The Duke of Mount Deer, но беше отхвърлен. Три години по-късно компанията SM Entertainment започва да провежда прослушвания за кастинг в Чанша, най-населеният град в Китай. Тогава той беше в гимназията, но се яви на прослушване и беше приет – SM го премести в Южна Корея, за да започне обучението си като идол. През 2011 г. той дебютира като танцов заместник на Shinee.

Дебютира като един от четиримата китайски членове на южнокорейската момчешка банда Exo, която има общо 12 члена - получава сценичното си име Lay от героя Hua Ze Lei във филма Meteor Garden. Групата спечели популярност не само чрез своите сингъли и танцови изпълнения, но и чрез студийния си албум XOXO, който стана първият от 12 години, продаден в над милион копия в Южна Корея. По време на турнетата на Exo той композира и изпълнява.

Повече за кариерата

Славата му с групата доведе до множество други възможности, включително участия в китайски телевизионни предавания като Star Chef и Go Fighting. След това публикува автобиографията си Standing Firm at 24, която описва важни събития от живота му и има търговски успех, продавайки над 400 000 копия за шест месеца.

Освен това той се завръща към любовта си към актьорството, като прави своя филмов дебют в Ex-Files 2: The Backup Strikes Back, който има касов успех в Китай. Той също така композира музика за някои от филмите, по които работи.

Освен работата си с Exo, Lay започна да издава повече солови проекти. Той беше водещ на Idol Producer, преди да се върне в Go Fighting! като основен член на актьорския състав по време на четвъртия сезон. Той направи първата си изява в САЩ заедно с Алън Уокър в Lollapalooza, преди да издаде соловия си албум Namanana, който достигна номер 21 в Billboard 200.

Кой е непрофесионален запознанства? Връзка и дела

Лей е необвързан и като много южнокорейски таланти, той не е разкрил никакви подробности за личния си живот. Романтичните животи на южнокорейските таланти често се управляват от техните компании и не им е разрешено да се занимават с романи, освен ако не е получено предварително одобрение.

Личен живот

Той призна, че се е борил с безпокойство през по-голямата част от младостта си, особено когато е изпълнявал на сцената, но че е преодолял проблема, докато е тренирал с Exo.

Той е силен поддръжник на политиката за един Китай и се изказа в подкрепа на полицията в Хонконг по време на неотдавнашните протести там. В свободното си време той се занимава и с много филантропска дейност, като например участие в благотворителната вечер на BAZAAR Stars, където дари 15 линейки.

Факти

  1. Той беше в подразделението EXO-M.
  2. Той беше главният танцьор на EXO-M.
  3. В момента Lay е единственият китайски член в EXO.

Популярни Публикации