Law Roach- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Научете всеки аспект от индустрията, защото не е за хора със слаби сърца, казва Закон Роуч. Откакто влезе в модната индустрия, той непрекъснато създава нови парчета. Зендая, Селина Дион и други са сред известните му музи. Най-отличителната черта на този красавец е неговият необичаен избор на плат и усет към модата. Научете повече за Law Roach Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Закон Роуч
Псевдоним: закон
Рождена дата: 20 юли 1978 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: Рак
Родно място: Чикаго, Илинойс, Съединени щати
Жител: Ангелите
Бащино име: неизвестен
Майчино име: неизвестен
Братя и сестри: Пет братя и сестри
Височина: неизвестен
Тегло: неизвестен
Измервания на тялото: неизвестен
националност: американски
Етническа принадлежност: Афроамериканец
Цвят на очите: Тъмно кафяво
Цвят на косата: черен
образование: Harlan Community Academy
Чикагски държавен университет
Професия: ТВ личност
гадже: Нито един
Съпруг: Нито един
Нетна стойност: милион – милиона

Кой е Ло Роуч? Биография и детство

Този брилянтен дизайнер е роден в Чикаго, Илинойс, Съединените американски щати. Много от вас може да се изненадат да научат, че Ло Роуч е истинското му име. Когато се роди, родителите му го кръстиха на тази дума. Той е най-големият от петима братя и сестри.

За съжаление техните имена и местонахождение не се оповестяват публично по различни причини. Същото може да се каже и за любимите му родители; няма дори намек. Но можем да бъдем сигурни в едно: те бяха тези, които мотивираха и вдъхновиха този човек, независимо от препятствията, които трябваше да преодолее.Що се отнася до образованието, Роуч е посетил Harlan Community Academy в далечната южна част на Чикаго. След това се записва в Чикагския държавен университет, където учи психология. Скоро осъзнава, че е предназначен за мода, а не за нещо, свързано с психология.

Зендая, както и Селин Дион, бяха преобразени от един и същи мъж. Този мъж се интересува от моден дизайн от малък и женското облекло винаги е предизвиквало интереса му. Майка му е тази, която го насърчава и въвежда в света на дизайна. Освен това той израства, гледайки филми на Даяна Рос като The Wiz, Mahogany и Lady Sings the Blues и е силно повлиян от тях.

Страстта му към модата го вдъхнови да направи кариера. Ло също се наслаждава на изкуството на спестяването. По същия начин той обожаваше дамско облекло, чанти, модерни обувки, тоалети и всичко друго, свързано с жените. Освен това той ходеше в няколко магазина за втора употреба с баба си.

Колко висок е Law Roach? Височина, тегло, възраст

Този известен моден дизайнер е роден през 1978 г. В момента той е на 43 години и празнува рожден ден на светлия ден 20 юли. Да не говорим, че попада под слънчевия знак Рак. Смята се, че хората, родени под този знак, са емоционални, трудолюбиви и чувствителни.

Това са само малка част от характеристиките, които отличават този красавец от тълпата. Като модна икона, не може да се отрече, че той обича да експериментира със себе си максимално. Може би затова той изглежда толкова модерен и безупречен пред камерата.

За разлика от други дизайнери, Ло обича да прави публични изяви пред своите фенове. В резултат на това той изглежда зашеметяващо всеки път, когато се появи на публично място. Освен това той често е виждан да носи черни дрехи. Черното изглежда е един от любимите му цветове. Освен това той е роден с черна коса и тъмнокафяви очи.

Law Roach (Източник: Instagram)

Как Ло Роуч преследва кариерата си? Професионален живот

Този брилянтен дизайнер стана известен през 2009 г. Той бързо стана любимец на клиенти като Зендая, Селин Дион, Ариана Гранде, Ан Хатауей, Мери Джей Блайдж, Том Холанд и Тифани Хадиш, за да назовем само няколко.

По-важното е, че той работи от 14-годишна възраст. По това време той беше активен като звезда на Дисни. През последните десет години той проектира парчета за поколението Z. Много хора са впечатлени от работата му на събития на червения килим и други поводи.

Той създаде зашеметяващо облекло, вдъхновено от Жана д'Арк, за Зендая на Met Gala през 2018 г. Тя беше забелязана с верига Versace. За да уточним, той не обича да бъде етикетиран като стилен или нещо друго. Ло е голям почитател на термина архитект и сам го е измислил.

Освен това Роуч е съдия в „Следващият топ модел на Америка“. Освен това той е творчески директор на последната колекция Tommy X Zendaya.

С кого се среща Law Roach? Връзка и дела

Има много фенове, които са любопитни за сексуалността на Ло. Всъщност той е много свободен в своя избор и презумпция за това, което желае. За да бъде ясно, Роуч е гей и винаги е презирал красивите мъже.

Този 42-годишен дизайнер никога не е трябвало да излиза или да обяснява своята сексуалност в гимназията. Веднъж той призна, че женственото му поведение и мекият, спокоен глас са достатъчни, за да го издадат. В резултат на това той среща по-малко трудности от другите модни дизайнери в индустрията.

Освен това този красавец обясни, че е късметлия да има приятели, които винаги са до него във всяка ситуация. Те бяха като броня, блокираща всички тревожни мисли на обществото. Не само това, но той е бил тормозен в училище и понякога е получавал прякора педал. Ло, от друга страна, често е спасяван благодарение на своя приятел.

В настоящата ситуация Роуч е много наясно с любовния си живот. Той е срамежлив, точен и не е разкрил нищо за романтичния си живот. Той не изглежда да е излизал с никого в живота си, за да бъде открит за това. Няма информация за предишната му връзка, нито профилът му в социалните мрежи дава някакви намеци.

В резултат на това е трудно да се прецени неговият живот на запознанства. Но ние вярваме, че в един момент този красавец ще бъде открит за мъжа, с когото излиза. Всичко, което искаме, е добър живот.

Лоу Роуч Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Law Roach? Дизайнерите без съмнение изискват значително време и креативност, за да останат активни в индустрията. Що се отнася до закона, той смята себе си за късметлия, че може да се наслаждава максимално на работата си. Клиентът му е един от световните милионери. Всъщност той е стилизирал знаменитости като Зендая.

Списъкът с клиенти на Law нарасна с времето, за да включва Селин Дион и Ариана Гранде, за да назовем само няколко. Не може да се отрече, че този смел мъж прави много пари от работата и страстта си. Някои източници оценяват нетното състояние на Law Roach да бъде между 1 и 5 милиона долара през 2022 г.

Освен това, това е само началото за този 42-годишен дизайнер. След време и усилия той ще бъде сред най-богатите модни дизайнери в света. За съжаление няма документация за неговите имения, коли или заплата. Ще предоставим необходимата информация веднага щом не бъде отразена от медиите. Очаквайте дотогава!

Социална медия

Ло е известен моден дизайнер, който педантично управлява времето си. Това може да е причината той да прекарва по-малко време в платформите на социалните медии. Но това не означава, че той не е активен в нито един от тях.

Всъщност той е еднакво достъпен на такива платформи. Това е не само чудесен начин да поддържате връзка с обожаващите го фенове, но също така е чудесен начин да разпространите думата за работата му по целия свят. Можете да го последвате, като кликнете върху връзката в описанието по-долу. Той има 527 хиляди последователи в Instagram. Неговият Twitter има 13,4 хиляди последователи.

Факти

  1. Той е гей.
  2. Обича да се разхожда.
  3. Той е активен в социалните мрежи.

Популярни Публикации