Лаура Савини - възраст, биография, Wiki, гадже, височина, социални медии, нетна стойност

Лаура Савини е контрольор и телевизионен водещ от Съединените щати. Тя е най-известна като съпруга на Джими Лейн Уеб, американски певец и музикант. Тя участва в PBS в цялата страна в събития за обещания. Савини беше вицепрезидент по маркетинг и комуникации в WLIW, станция на PBS в Ню Йорк, от 1996 г. до 2011 г. Visions of Italy, Northern Style (1998), Visions of Italy, Southern Style (1998) и This Is Ragtime: Раждането на американската музика са някои от нейните забележителни произведения. Научете повече за Wiki на Лаура Савини, биографията, възрастта, височината, теглото, съпругът, измерванията на тялото, нетната стойност, семейството, кариерата и няколко други подробности.

Бързи факти

Истинско име Лаура Савини
Псевдоним Лора
Известен като 1. Телевизионна личност
2. Съпруга на Джими Лейн Уеб
Възраст 50-годишен
рожден ден ЧЕ
Родно място ЧЕ
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 32-28-35 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
деца ЧЕ
Съпруг/съпруга Джими Уеб
Нетна стойност прибл. милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Лаура Савини, възраст, семейство

Коя е Лаура Савини? Точната й дата на раждане не е известна. В момента тя е на петдесет години . Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Лъв. Тя е родена в Съединените американски щати. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя все още има братя. По отношение на квалификацията има диплома за средно образование.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Лаура Савини? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това, тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Лаура Савини? Размерите на тялото й са 32-28-35 сантиметра. Тя има кантар за сутиен 32 C.  Лаура Савини

Лаура Савини позира за снимка Източник: Instagram

Лора Савини Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Лаура Савини? Сега тя работи за развитието на кариерата на Webb. Съобщава се, че нетното състояние на съпруга на Лаура Савини е повече от 70 милиона долара (USD) към 2022 г.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кое е гаджето на Лаура Савини? Нейният брак с Джими Уеб се състоя през 2004 г. В новогодишната нощ на 1999 г. двойката се срещна зад кулисите на концерта на Били Джоел 2000 години: Милениумът в Медисън Скуеър Гардън. Те се свързаха отново, когато Савини разпита Уеб за нейната местна телевизионна програма и двамата започнаха да се срещат малко след това. Те кацнаха на северния бряг на Лонг Айлънд. Савини и Уеб нямат деца.

Факти

  • Робърт Лий Уеб, тъстът на Лора Савини, беше баптистки пастор и възпитаник на морската пехота на САЩ, който председателстваше малки църкви в югозападна Оклахома и западен Тексас.
  • Уеб израства в традиционно религиозно домакинство, където баща му ограничава радиото, слушайки кънтри музика и бял госпъл.
  • Лаура Савини има силна връзка с членовете на семейството си.
  • Тя не е в никакви сайтове за социални мрежи.
  • Тя е изпълнителен продуцент на Визии за Италия, северен стил и Визии за Италия, южен стил.

Популярни Публикации