Лашана Линч има ли гадже? Вътре в нейната връзка

Получаваме само бегла представа за живота на актрисата чрез нейния акаунт в Instagram. Тя има много снимки с Дамола Аделаджа там. Това доведе до спекулации, че Аделаджа е гаджето на Линч и че двамата се срещат.

Дамола Аделаджа Лашана Линч ли е гаджето?

Линч никога не е разкривала дали има партньор, както беше казано по-рано. Освен това тя никога не е говорила за срещи или за гадже.

В резултат на това е невъзможно да се каже дали Аделаджа е партньор на Линч. Много таблоиди обаче твърдят, че двойката е заедно от доста време.Списание Hollywood потвърди, че двойката се среща от доста време. В Instagram любовта на Линч и Аделаджа един към друг е открита и двусмислена. Линч има дузина снимки на Аделаджа в Instagram, първата от които е направена на 4 май 2012 г. В един пост в Instagram звездата от Captain Marvel изрази благодарността си към своята колежка.

Тя сподели снимка, на която двамата се гледат с обожание. Аделаджа беше с нея през трудни и лоши моменти, дефекти и всичко останало, пише тя в надписите.

Тя благодари на Аделаджа, че я научи как да бъде по-добро човешко същество и заяви, че все още се учи. Тя си даде прозвището D и заяви, че всеки има нужда от някой като него в живота си.

#friendsforlife #love #vip #cherishthespecialones, завърши надписа си тя. Актрисата изрази привързаността си към предполагаемия си приятел в друга публикация от 24 юни 2015 г.

Тя му благодари, че винаги е до нея и я подкрепя. Той разказваше истината и беше ритник в задната част, когато имах нужда от това, каза тя.
Тя използва хаштаговете #love #bestie, за да завърши надписите си още веднъж. Като цяло Линч и Аделаджа изглежда се радват и ценят присъствието на другия в живота си.

За последно Линч публикува снимка на Аделаджа на 14 септември 2019 г. След това тя мълчи за приятелството или контакта си с Аделаджа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лашана Линч (@lashanalynch)

Кой е слуховият приятел на Лашана Линч?

Аделаджа, често известен като D-Boy, е роден в Нигерия британски актьор, който е учил актьорско майсторство в Кралската академия за драматично изкуство (RADA). Освен актьорско майсторство той също режисира и продуцира филми.
Fela / Sidy, филмът на D-first Boy, получи наградата за най-добър късометражен филм на 23-тия фестивал за африкански, азиатски и латиноамерикански филми в Милано през 2013 г.

Той също е известен с това, че играе двама приятели от детството, които се влюбват в противоречивия филм от 2006 г. Rag Tag. Беше противоречиво, тъй като основните герои бяха гейове, но и двамата актьори бяха хетеросексуални.

Популярни Публикации