Лара Флин Бойл - Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, кариера

Лара Флин Бойл е продуцент и актриса от САЩ. Тя работи в развлекателната индустрия с усърдие от 1987 г. до 2015 г. и планира да го направи отново през 2020 г. Тази актриса започва кариерата си с второстепенни роли и напредва до главни роли във филми и телевизионни сериали. По същия начин тя е добре известна с ролята си на Дона Хейуърд в мистериозния драматичен сериал на ужасите „Туин Пийкс“. Освен това, много от филмите й имаха касови успехи. Лара също е получила множество номинации и награди за работата си като актриса. Разгледайте повече за биографията на Лара Флин Бойл, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера, Instagram

Бързи факти

Истинско име Лара Флин Бойл
Псевдоним Лора
Известен като Актриса, продуцент
Възраст 51-годишен
рожден ден 24 март 1970 г
Родно място Дейвънпорт, Айова, Съединени американски щати
Зодия Овен
Етническа принадлежност италиански, ирландски, немски
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 53 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 8
Гадже/Среща N/A
Съпруг Доналд Рей Томас II
Нетна стойност 12 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Коя е Лара Флин Бойл?

Лара Флин Бойл е родена на 24 март 1970 г. в Дейвънпорт, Айова, САЩ. Родителите й Майкъл Л. Бойл и Сали Бойл имат само едно дете. Когато беше на шест години, баща й изостави семейството й. След това е отгледана сама от майка си, която работи като асистент и мениджър в Чикаго. Тя също е на 51 години и е родена под зодия Овен.

Лара Флин Бойл Детство/Образование

Лара Флин Бойл посещава държавното училище в родния си град. Присъединява се към Театрална работилница Пивен, когато е на 12 години. Тя започна да се интересува от актьорско майсторство, докато беше там. В резултат на това тя се записва в Чикагската академия по изкуствата.Колко висока е Лара Флин Бойл?

Лара Флин Бойл е от американски произход и бяла етническа принадлежност. Тя има италиански, ирландски и немски произход. Тя е висока 5 фута 6 инча (167 см/1,67 м) и тежи около 53 кг (117 фунта). Освен това тя има стройно тяло с тонизирани мускули и високи скули. Освен това тя има сини очи и тъмнокафява коса.

  Височината на Лара Флин Бойл

Лара Флин Бойл (Източник: Instagram)

Социална медия

Лара Флин Бойл няма присъствие в социалните медии.

Кой се среща с Лара Флин Бойл?

Лара Флин Бойл се среща с актьора Кайл Маклаклан от 1990 до 1992 г. и с Ричард Дийн Андерсън през 1995 г. По-късно се омъжва за Джон Патрик Дий III на 11 август 1996 г., но двойката се развежда през 1998 г. По същия начин тя излиза с Дейвид Спейд, Джак Никълсън и Ерик Датчанин по това време. Тя се омъжи за инвеститора в недвижими имоти Доналд Рей Томас II на 18 декември 2006 г. Те все още са женени.

Как Лара Флин Бойл преследва кариерата си?

Лара Флин Бойл направи своя филмов дебют в „Почивният ден на Ферис Бюлер“ през 1986 г., но сцените й бяха изрязани. След това се появява в „Полтъргайст III“, „Как попаднах в колежа“ и „Новобранецът“, всички през 1988 г. Тя се появява в три филма през 1991 г.: „The Dark Backward“, „Mobsters“ и „Eye of the Буря.“ На следващата година тя се появява в три филма, един от които, „Равноденствие“, й носи номинация за наградата Independent Spirit. По същия начин тя е добре известна с филма си от 1993 г. „Red Rock West“, в който участват Никълъс Кейдж, Дж. Т. Уолш и Денис Хопър. Лара също се появява във филмите Threesome,’ ‘The Road to Wellville’, ‘Cafe Society’, ‘Cannes Man’, ‘Happiness’ и ‘Afterglow’.

Що се отнася до телевизионния сериал на Лара, първата й поява е в „Джак и Майк' през 1987 г. През същата година тя се появява и в „Америка' и „Сейбъл'. По същия начин тя се появява в редица телевизионни филми, включително „ The Preppie Murder“, „Past Tense“, „Jacob“, „Since You've Been Gone“ и „The House Next Door.“ Най-известният й сериал е „Twin Peaks“, в който играе Дона Хейуърд от 1990 до 1991 г. Той включва голям актьорски състав, включително Кайл Маклаклан, Дана Ашбрук, Шерилин Фен, Джеймс Маршал, Хари Гоаз, Грейс Забриски и много други. Тази актриса е добре известна и с това, че играе Хелън Гембъл в „The Practice“. От 1997 до 2003 г. тя се появява в 116 епизода. Последните й телевизионни изяви бяха в „Shades of Black: The Conrad Black Story“ през 2006 г. и „Закон и ред“ през 2008 г.

Лара Флин Бойл 2022 г

Нетното състояние на Лара Флин Бойл се оценява на 12 милиона долара към 2022 г. Тя е професионална актриса, която е спечелила много чрез филми. Тя е и продуцент.

Факти

  1. Продуцира редица филми.
  2. Тя обича пица.
  3. Тя обича котки.

Популярни Публикации