Лана Гомес - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

лана гомес е известен американски художник. Лана Гомес беше дизайнер в дизайнерското студио на Кели Уеърстлър. Тя дори споменава мястото, защото е омъжена за комика Себастиан Манискалко.

Бързи факти

Пълно име: лана гомес
Дата на раждане: 23 април 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Художник
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 26 август 2013 г
Съпруг Себастиан Манискалко
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Неапол, Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност испано-американски
образование Университет на Тенеси
баща Бари Гомес (баща), Скот Лутгърт (доведен баща)
Майка Симон Лютгерт Гомес
Братя и сестри Две (Хедър Докуейлър и Родни Вайс)
деца Две (дъщеря-Серафина Симон Сели Роуз и син-Карузо Джак Манискалко)

Лана Гомез Биография

лана гомес е родена в Съединените американски щати на 23 април 1983 г. Симоне Гомез Лутгерт (майка) и покойният Бари Гомез са нейни родители (баща-2001). Родителите й се разделят и майка й се омъжва повторно за Скот Лутгерт след развода (мащеха).

Хедър Докуейлър и Родни Вайс бяха нейни братя и сестри, когато тя растеше. Тя също е от испано-американски произход и има американско гражданство. Освен това през 2020 г. тя ще бъде на 38 години.От малка се интересува от рисуване и изкуства. Завършва обучението си във Флорида и получава бакалавърска степен по изкуство от университета в Тенеси. Много й харесва да оцветява. В резултат на това, след като завършва университет, тя се премества в Лос Анджелис, за да преследва кариера в живописта и интериорния дизайн.

  Възрастта на Лана Гомес

лана гомес

Височина и тегло на Лана Гомез

На Лана Гомез физиката е толкова красива, колкото и произведенията й. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи 56 килограма. Нейните допълнителни измервания на тялото, като размери на талията, гърдите и бедрата, в момента не са налични. Има руса коса и кафяви очи.

Lana Gomez съпруг, брак

лана гомес се премества в Лос Анджелис, след като завършва образованието си, за да следва целите си. Кариерата й стартира с появата й в книгата Hue. Кели Уърстлър, известен интериорен дизайнер, по-късно призна нейната работа. В резултат на това известният интериорен дизайнер и аз си сътрудничихме по множество проекти. От 2008 г. до 2009 г. тя работи като постоянен художник в Wearstler’s Design. Нейната картина с размерите на стенопис беше представена в няколко книги.

През 2010 г. тя създава 10-футова скулптура на китара за Gibson Guitar Town на Sunset Strip в Западен Холивуд. Нейното изкуство на офис сгради и частни имения е популярно в наши дни, а работата й включва великолепното имение Greystone в Бевърли Хилс. Работата й е представена в публикации като House Beautiful, InStyle, Lonny, Los Angeles Confidential и The New Yorker.

Тя издава и онлайн списание за изкуство. Гомес има шоурум в Западен Холивуд, където излага зашеметяващите си творби.

Нетната стойност на Лана Гомес

Хънтър Тайло е A-list артист в Америка, който работи изключително усърдно. Нейната работа й спечели много известност. В резултат на това нейната живопис е добре известна. Нейното нетно състояние се оценява на приблизително 1 милион долара към октомври 2022 г. Заплащането й обаче остава неизвестно.

  Лана Гомес нетна стойност

лана гомес

Lana Gomez съпруг, брак

лана гомес е щастливо омъжена жена с две деца. Себастиан Манискалко, американски стендъп комик, е неин съпруг. На 26 август 2013 г. двойката размени обети. Първоначално се запознават във фитнес зала, където и двамата тренират с един и същ треньор. След известно време те развиха любовна връзка. Без съмнение двойката има дълбока връзка и е отдадена един на друг.

През април 2017 г. те посрещнаха първото си дете, дъщеря на име Серафина Симоне Манискалко Сели Роуз. През юни тази година те се сдобиха с второто си дете, син на име Карузо Джак Манискалко.

В Лос Анджелис двойката живее фантастичен живот с децата си. В резултат на това те изглеждат доволни от живота и отношенията си, тъй като няма слухове за развод или други проблеми в партньорството им. Те също закупиха къща в средиземноморски стил през 2014 г., където четиричленното семейство живее в момента.

Популярни Публикации