LaMelo Ball- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

LaMelo Ball е роден на 22 август 2001 г. в Чино Хилс, Калифорния, САЩ. Той е на 20 години. ЛаМело беше член на Националната баскетболна асоциация. Той е петнадесетгодишна американска баскетболна сензация, която отбелязва средно 26,7 точки на мач през сезон 2016-17.

Той вкара 92 точки в един мач за своята гимназия Чино Хилс срещу Лос Осос през 2017 г. Имената на родителите на ЛаМело Бол не се споменават на тази страница. Той не публикува за личния си живот в акаунтите си в социалните мрежи. Продължете да четете, ако искате да знаете името на приятелката му, сватбени снимки и последните новини.

Бързи факти

Истинско име LaMelo Ball
Псевдоним ЛаМело
Професия Американски баскетболист
Пол Мъжки
Име на съпругата N/A
Семейно положение Неомъжена
Възраст 20 години
Височина 6’6″ инча
Тегло 82 KgIbs – 180
Цвят на очите N/A
Цвят на косата N/A
Дата на раждане 22 август 2001 г
Родно място Чино Хилс, Калифорния, Съединени американски щати
зодия N/A
Националност американски
Име на училище Гимназия Чино Хилс, Калифорния
Име на колеж N/A
Квалификации Завършил
Бащино име LaVar Ball
Име на майката Тина Бол
Братя и сестри Лианджело Бол, Лонзо Бол

LaMelo Ball Биография

LaMelo Ball е роден в Чино Хилс, Калифорния, САЩ. Неговият хороскопски знак е неизвестен. Той беше на двадесет години. Той е играч на Националната баскетболна асоциация (NBA) от Съединените щати. LaMelo завършва гимназия Chino Hills в Калифорния.Това беше вторият най-добър рекорд на играч в историята на Калифорнийския гимназиален баскетболен шампионат. LaMelo Ball е необвързан. Сони Къри е името на жена му.

Височина и тегло

LaMelo Ball е висока 6'6″ и тежи 82 кг . Сега е на 20 години.

  LaMelo Ball

LaMelo Ball (Източник: Instagram)

Запознанства с приятелка на LaMelo Ball

Той е играч на Националната баскетболна асоциация (NBA) от Съединените щати. Той е петнадесетгодишна американска баскетболна сензация, която отбелязва средно 26,7 точки на мач през сезон 2016-17. LaMelo Ball Приятелка, запознанства и предишна връзка все още не са известни.

кариера

Той е петнадесетгодишна американска баскетболна сензация, която отбелязва средно 26,7 точки на мач през сезон 2016-17. Той вкара 92 точки в един мач за своята гимназия Чино Хилс срещу Лос Осос през 2017 г.

Това беше вторият най-добър рекорд на играч в историята на Калифорнийския гимназиален баскетболен шампионат. LaMelo играе в Junior Basketball Association (JBA) на баща си през 2018 г., преди да се върне в гимназията като старши в SPIRE Academy в Женева, Охайо. Баща му, чието име е Лавар, го тренира по баскетбол.

Той вкара 92 точки в един мач за гимназията си Чино Хилс срещу Лос Осос през 2017 г. Това беше вторият най-добър рекорд на играч в историята на Калифорнийския гимназиален шампионат по баскетбол.

Родители на LaMelo Ball

ЛаМело е роден на 22 август 2001 г. в Чино Хилс, Калифорния, САЩ. LaVar Ball е името на баща му, а Tina Ball е името на майка му. Има и двама братя.

Нетна стойност

LaMelo Ball спечели прилична сума пари в баскетболната си кариера. Освен това няма точна информация относно Стойността на LaMelo Ballet . Според някои източници, LaMelo Ball има приблизителна нетна стойност от 1,5 милиона долара от кариерата си.

Популярни Публикации