Лали Бертуцо – Всичко за дъщерята на Жюстин Енен

Лали Бертуцо е единствено дете и първо дете на бившата тенисистка номер 1 в света Жюстин Енен.

Съобщението за нейното раждане

Жюстин Енен и нейният приятел Беноа Бертуцо обявиха бременността си на 12 септември 2012 г. Двойката започна да се среща през 2011 г. Тя обяви бременността си след една година любовна афера. На 20 март 2013 г. тя роди първото си дете Лали Бертуцо. По това време тя беше на 30 години.

Тайната сватба на нейните родители

След близо четири години връзка, двойката реши да изведе връзката си на следващото ниво. Те се ожениха на частна церемония на остров Корсика. Тъй като двойката не искаше медийно внимание, те се ожениха по много таен начин само с няколко членове на семейството.Съпругът й е режисьор на документален филм и оператор. Джъстин беше омъжена за втори път. Преди това тя беше омъжена за Пиер-Ив Арден. Бракът им продължи близо пет години. Бившият й съпруг я поздрави за нова страница в живота й и изрази радостта си за нея.

Раждането на брат й

Тя също има сладък по-малък брат. На 3 май 2017 г. майка й ражда по-малкото му братче. Той е с три години и половина по-млад от нея. Виктор Бертуцо е името му.

Време прекарано с родителите

Джъстин предпочита да запази живота на децата си личен. В резултат на това в медиите няма много техни снимки или видеоклипове. Веднъж обаче тя беше видяна да върви по улицата със съпруга си и момиченцето си Лали Бертуцо. Момиченцето беше облечено в бяла рокля и шапка. Беше прекрасна в ръцете на майка си.

 Лали Бертуцо

Лали Бертуцо

Фантастична майка

Жюстин Енен е родена в Лиеж, Белгия на 1 юни 1982 г. Тя е смятана за една от най-великите тенисистки на всички времена. През май 1999 г. тя прави своя професионален дебют като уайлд кард в турнето на Женската тенис асоциация.

През цялата си кариера тя спечели седем титли от Големия шлем на сингъл. Тя също така заемаше позиция номер едно в света в продължение на няколко седмици.

Майка й се оттегли от тениса

На 14 май 2008 г. Джъстин обяви, че се оттегля от тениса. Тя беше класирана на първо място в света същата година, така че тя поиска името й да бъде премахнато незабавно от класацията. Феновете и приятелите му бяха изненадани от съобщението.

Тя се завръща в професионалния тенис на 22 септември 2009 г. след шестнадесетмесечна пауза. Тя се завърна на терена за първи път след пенсионирането си в Бризбейн Интернешънъл.

На 26 януари 2011 г. тя обяви, че се оттегля от тениса за втори път поради контузия в лакътя. Тя беше счупила сухожилие на лакътя си на Уимбълдън и нейният лекар я посъветва да се оттегли.

В резултат на това тя реши да се оттегли от едно красиво пътуване в живота си. Тя започва да играе тенис, когато е на пет години и се пенсионира на 28 години.

Нетна стойност

Тя е дете на знаменитостта. Майка й струва 14 милиона долара към 2021 г. Тя спечели тази сума пари чрез своята тенис кариера. Тя също печели пари от няколко одобрения.

Сега Джъстин работи като треньорски консултант и ръководи тенис академия след пенсиониране, което й позволява да печели повече пари.

Националност и възраст

Към 2020 г. тя ще бъде на седем години. Нейното гражданство е белгийско.

Популярни Публикации