Lalela Mswane- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Слушай Мсване е южноафрикански модел, личност в социалните медии и победител в конкурс за красота от Ричардс Бей. След като Лалела беше обявена за Мис Южна Африка 2021, тя стана популярна в интернет. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Lalela Mswane Wiki, възраст на Lalela Mswane, нетна стойност на Lalela Mswane, гадже на Lalela Mswane, етническа принадлежност на Lalela Mswane и още

Бързи факти

Пълно истинско име Слушай Мсване.
Псевдоним Лали.
Известен за става Мис Южна Африка 2021.
Дата на раждане 27 март 1997 г.
Възраст (към 2021 г.) 24 години.
Зодия Овен (огнен знак).
Професия Модел, титуляр на конкурса за красота и звезда в социалните медии.
Място на раждане Ричардс Бей, Южна Африка.
Националност Южноафрикански.
Религия католик.
Етническа принадлежност черен.
Най-висока квалификация Завършвам.
Училище Per Arte Alphen Park.
колеж Университетът на Претория.
Брачно състояние Неомъжена.
Съпруг Нито един.
гадже Неизвестен (вероятно единичен).
Резиденция Претория, Южна Африка.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7,5″
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Слушайте Mswane Age & Early Life

Слушай Мсване е роден аз n 1997. На 27 март тя ще навърши 27 години. В резултат на това Лалела Мсване ще бъде на 24 години през 2021 г. Твърди се, че нейното родно място е Ричардс Бей в южноафриканската провинция Квазулу-Натал. Тя посещава Pro Arte Alphen Park, за да завърши средното си образование и се дипломира през 2015 г. Mswane по-късно продължава да учи в Университета на Претория. Има бакалавърска степен по право.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Lalela Mswane е висока 5 фута 7,5 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Слушай Мсване

Слушай Мсване

Слушайте Mswane Net Worth

Колко е нетната стойност на Lalela Mswane? Тя е моден модел на пълен работен ден. Лалела беше една от 30-те жени, номинирани за състезанието Мис Южна Африка 2021 на 6 юли 2021 г. Тя придоби световна известност, след като беше коронясана за Мис Южна Африка 2021. Фотосесии, ангажименти за моделиране, модни ревюта, партньорства с марки, кампании за модели, одобрения и така нататък са нейните основни източници на приходи. Приблизителната нетна стойност на Lalela Mswane към момента на писане на този блог е между 0 000 и 0 000 щатски долара (към октомври 2022 г.).

кариера

Тя започва да се интересува от областта на моделирането в ранна възраст и започва да се състезава в няколко конкурса за красота през годините в гимназията и колежа. Започва професионалната си кариера като модел, подписвайки първия си договор с фирмата за модели Alushi Models. Нейната артистична кариера започва, когато се състезава в конкурса Matric Experience 2015. Този модел обаче не успя да спечели събитието и завърши като първи подгласник. Тя зарадва родителите си, като спечели титлата Мис Южна Африка 2021 на 16 октомври 2021 г. Събитието се проведе в Grand West Arena в Кейптаун. В края на представлението Шудуфхадзо Мусида, предишната Мис Южна Африка, короняса Лалела Мсване за свой наследник. Тя ще представлява Южна Африка в конкурса Мис Вселена 2021, който ще се проведе през декември 2021 г.

Слушайте Mswane Boyfriend & Dating

Слушай Мсване никога не е разкривала много за личния си живот публично или в социалните медии. В резултат на това е трудно да се каже дали има партньор или не. Лалела пък е необвързана и преследва кариера. Тя е изключително фокусирана върху професията си и в момента не търси смислена връзка.

Популярни Публикации