Лайла Робинс се срещна със съпруга си за известно време в Шекспировия театър

Лейла Робинс е успешна актриса от началото на 80-те години. Тя се премества директно в Холивуд след драматичното училище, а след това и в театъра. Тъй като тя е прекарала по-голямата част от живота си в театралната среда, по-голямата част от връзките и връзките й произтичат от опита й в професията. И романтичният й живот не е изключение. В началото на 2000-те актрисата започва да се среща със съпруга си Робърт Кучиоли и оттогава той остава неин спътник както на сцената, така и извън нея.

Връзката на Лайла Робинс с Робърт Кучиоли

Робинс и Кучиоли първоначално се срещнаха на събиране на средства в началото на века. През 2000 г. те се срещнаха на бенефис на Шекспировия театър в Ню Джърси. Там всеки изпълни песен. Той изпълни „This is the Moment“ от „Jekyll and Hyde“, а аз изпях „Bridge Over Troubled Waters“, каза тя в интервю от 2015 г. за Cape Cod Times.

 Лейла РобинсДвамата се споразумяха веднага и започнаха да се срещат малко след това. Две години по-късно те си партнират в Антоний и Клеопатра, където той играе Антоний, а тя играе египетската царица/неговата любов Клеопатра. Концертът им в Guthrie Theatre в Минеаполис през 2002 г. се превръща в едно от най-известните и добре запомнени изпълнения. Първата Шекспирова драма на Кучиоли, въпреки че преди това е изпълнявала няколко пиеси на Уилям Шекспир. Двамата изпълняват заедно „Макбет“ година по-късно в Шекспировия театър в Ню Джърси. Оттогава те са си сътрудничили няколко пъти.

В началото на връзката си двойката се съгласиха да разделят работата и личния си живот. Дори докато работеха по първата си сценична пиеса заедно, те не взеха сценария със себе си вкъщи и не включиха връзката си в реалния живот. Според много източници, включително IMDb, двойката е женена. Въпреки това, няма сериозни доказателства в подкрепа на това твърдение. Те живееха заедно в Манхатън през 2015 г. Заедно са от почти 22 години към септември 2022 г.

 Лейла Робинс

Робърт Кучиоли и Лайла Робинс имат ли деца?

Въпреки че бяха заедно толкова дълго време, направиха няколко публични изяви и дадоха множество интервюта, нито Робинс, нито Кучиоли никога не са споменавали деца. Нищо в интернет не предполага, че имат и деца. Техните профили в социалните медии, особено във Facebook, също са лишени от всякаква индикация, че двойката има деца, въпреки факта, че са много активни в уебсайта. И двамата са асоциирани изпълнители на Shakespeare Theatre of New Jersey, които пътуват редовно по работа. Те обикалят не само САЩ, но и Европа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Laila Robins (@officiallailarobins)

Популярни Публикации