Lachie Gill- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, приятелка

Лачи Гил е австралийска певица, звезда от риалити шоута, китарист, автор на песни, общественик, учител и победител в известен певчески конкурс. Този човек е добре известен с това, че пее песни и след това ги пуска на платформи като Spotify, YouTube и Apple Music.

Той е дал гласа си на няколко песни, които в момента са популярни в интернет. Лачи, австралийски гражданин, спечели сърцата на музикалните фенове по целия свят с отличителния си глас. Наскоро той спечели титлата и паричната награда на The Voice (австралийски сезон 11).

Бързи факти

Рождено име Лачи Гил
Псевдоним Лачи
Възраст (към 2022 г.) на 23 години
Популярни като Победител в The Voice сезон 11
Професия Певец и учител по физическо възпитание
Дата на раждане През 1997г
Място на раждане Полуостров Морнингтън във Виктория, Австралия.
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Полуостров Морнингтън във Виктория, Австралия.
образование Бакалавърска степен по физическо възпитание
Училище Християнско училище
университет Университет Монаш
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Националност австралиец
Етническа принадлежност Микс-австралийски
Религия християнството
Зодия Не се знае
Езици Английски

Биография на Lachie Gill

Лачи Гил е роден през 1997 г. на полуостров Морнингтън във Виктория, Австралия. Той е имал прекрасно детство и прекрасен живот във Виктория. Играе футбол в гимназията и колежа.  Лачи Гил

Lachie Gill (Източник: Pinterest)

Lachie Gill Education

Освен че живее живота си, той е завършил образованието си с висок успех. Lachie Gill остава ученик в Christian School, едно от най-добрите частни училища в родния му град. Той посещава университета Монаш след завършване на средното си образование. Сега той е бакалавър по физическо възпитание.

Семейство Лачи Гил

Когато родителите на Лачи Гил, Питър Гил и Натали Ренуф, се появиха в The Voice, за да подкрепят сина си, снимките им станаха вирусни. Баща му и майка му имат близки отношения със сина си. Когато съдиите ги разпитаха, те споделиха много информация за сина си на живо по телевизията. Но нека отбележим, че Лачи не произхожда от богато семейство.

Израства в семейство от средната класа. Лачи, най-малкото дете на баща Питър и майка Натали, се разбираше добре със своите братя и сестри. Ели Ренуф, неговата биологична сестра, и Стефани Брук също присъстваха на големия финал на The Voice. Ели Ренуф, по-голямата сестра на Лачи Гил, работи като координатор на клиниката. Стефани Брук пък работи като психолог. Твърди се, че Lachie има смесена демография.

Lachie Gill приятелка, запознанства

Когато Лачи спечели певческото състезание The Voice, приятелката му Йонджа Хасан сподели снимка, на която се целуват по устните. Говори се, че Йонджа Хасан и Лачи се срещат от дълго време. Инстаграмът на Йоджана Хасан е пълен със снимки на Лачи, който се гушка с нея. Когато Lachie пусна песента си „Wicked Sin“, той използва снимка на Йоджана Хасан като модел за корицата на песента. Не е известно обаче дали двамата са сгодени или не. Въпреки това Лачи Гил вече е успешна певица и двойката планира да се ожени скоро.

кариера

Нека сега обсъдим музикалната кариера на Lachie. Lachie пееше песни в кафенета, кръчми и барове, наред с други места. Той никога не е обмислял да използва певческия си талант професионално до август 2021 г. Животът му се промени на 13 август 2021 г., когато издаде първия си сингъл, Belong. В първия ден от пускането на песента той привлече 50 000 стриймъри, които слушаха песента му.

На следващата година, на 28 октомври, Lachie издава втория си сингъл Wicked Sin, който е придружен от видео песен. Неговата песен Wicked Sin е получила над 3,3 хиляди гледания в канала му в YouTube до момента. Lachie пусна третия си сингъл, „Buried in the Ground“, на 25 март 2022 г., преди появата му в The Voice.

Като цяло Lachie Gill е фантастична певица, която спечели сезон 11 на едно от най-популярните певчески риалити шоута The Voice. След като спечели конкурса, той подписа договор с Universal Music Australia. Lachie вече е бил учител по физическо възпитание в Мелбърн, преди да направи пеещия си дебют.

Lachie Gill Net Worth

Нетното състояние на Lachie се увеличи с 0 000 USD след спечелването на The Voice. Преди това той изкарваше добре от песните, които беше пуснал в Spotify и други платформи. Към днешна дата се изчислява, че Lachie има нетна стойност от 0 000 USD към октомври 2022 г.

Факти

  • Lachie е отличен китарист.
  • Последователите му в Instagram нараснаха, след като спечели The Voice.
  • Той имаше 29,1 хиляди последователи към момента на писане на тази статия.
  • В лявата си ръка той обикновено носи пръстен.
  • Той обича да тренира сутрин.
  • Lachie има 21828 месечни слушатели на Spotify.
  • В този YouTube канал той има 1000 абонати.

Популярни Публикации