Kyla Coleman- Нетна стойност, биография, възраст, Wikipedia, гадже, височина, кариера

Кайла Колман е добре познат модел, който спечели цикъл 24 от следващия топ модел на Америка на VH1. В момента работи като модел и споделя фотомодели в Instagram. Научете повече за нетната стойност на Kyla Coleman, биография, възраст, Wikipedia, гадже, националност, етническа принадлежност, височина, кариера

Бързи факти

Истинско име: Кайла Колман
Рождена дата: 10 октомври 1996 г
Възраст: 26 години
Зодия: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион щатски долара
Заплата 125 457 щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Брюнетка
Родно място Лейси, Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Instagram Kyla Coleman Instagram
IMDB Кайла Коулман IMDB

Възраст и ранен живот на Кайла Коулман

Кайла Коулман е родена на 9 октомври 1996 г , в Лейси, Вашингтон. Към момента тя i е на 26 години и с американска националност. По същия начин, по време на гимназията, тя участва в различни спортове. Нейният произход е кавказки.

Височина и тегло на Kyla Coleman

Колко висока е Kyla Coleman? Тя стои 5 фута 10 инча висок. Нейните мерки са 35-25-37 инча. По същия начин тя има прекрасна брюнетка коса и кафяви очи.  Кайла Колман

Kyla Coleman (Източник: Twitter)

Професионален живот на Kyla Coleman

По отношение на кариерата си, тя обяви през декември 2017 г., че ще бъде една от състезателките в цикъла 24 на следващия топ модел на Америка. Той беше пуснат на следващата година (2019 г.). Тя беше спечелила шоуто в новата мобилна игра America’s Next Top Model Mobile Game, а наградният пакет включваше договор с Next Model Management, модно разпространение в списание Paper, парична награда от 100 000 щатски долара от Pantene и представен аватар.

По същия начин, по време на моделна сесия, която стана вирусна в интернет, тя попита Тайра Банкс за продължението на нейния оригинален филм на Disney Channel в реален размер. Тя също така спечели две предизвикателства и четири награди за най-добра снимка.

Тя също е добре позната в социални медийни платформи като Instagram. Досега името й в Instagram е @kylasorad, с потвърдена синя отметка и тя има над 143 хиляди последователи.

Нетната стойност на Kyla Coleman

Колко е нетната стойност на Kyla Coleman? В момента Кайла Коулман има нетна стойност от около 1 милион щатски долара към 2021 г . Тя също прави около 5 457 USD на година. Тя също спечели парична награда от 100 000 щатски долара за следващия топ модел на Америка.

Kyla Coleman Гадже и срещи

Кой е гаджето на Kyla Coleman? Кайла Коулман в момента е необвързана. Тя просто се концентрира върху кариерата си и отделя повече време на себе си.

Тя не е излизала с никого от предишната си връзка. По същия начин тя рядко говори за личния си живот в медиите или публично и не е правила публични изявления за своите афери. Освен това тя успя да го запази в тайна.

Социална медия

23-годишният зашеметяващ модел е активен само в Instagram. По същия начин тя е натрупала над 143 хиляди последователи в своя акаунт в Instagram (@kylasorad).

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Щастливият й камък е перидот.
  3. Щастливият й цвят е син.

Също така, знайте за Нетна стойност на Саманта Буш Сарчинела, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации