Kygo- Bio, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Кир Говерел, по-известен със сценичното си име Kygo, е известен норвежки DJ, автор на песни и продуцент на звукозапис. Kygo придоби международна известност и популярност с ремикса си на I See Fire на Ed Sheeran. Разгледайте повече за биографията на Kygo, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Кире Горвел-Дал
Дата на раждане: 11 ноември 1991 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: DJ, певец, автор на песни и продуцент
Държава: Сингапур
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Марен Плату
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Руса
Родно място Сингапур
Националност норвежки, сингапурски
Религия римокатолицизъм
образование Университет Хериот-Уат
баща Ларс Горвел Дал
Майка Ограда Kjertsti
Братя и сестри Четири (Джени, Йохане, Мадс, Сондре)
Facebook Kyrre Gorvell-Dahll Facebook
Twitter Kyrre Gorvell-Dahll Twitter
Youtube Kyrre Gorvell-Dahll Youtube
Instagram Kyrre Gorvell-Dahll Instagram
Лична мрежа Kyrre Gorvell-Dahll лична мрежа
IMDB Kyrre Gorvell-Dahll IMDB
Седмица Kyrre Gorvell-Dahll Wiki

Възраст и биография на Kygo

Kyrre Gorvell Dahll е на 31 години. Kyrre е роден на 11 септември 1991 г. в Сингапур в семейството на Kjersti Gjerde и Lars Gorvell Dahll. Баща му работеше в морската индустрия, а майка му беше зъболекар. Той има четирима братя и сестри: Мадс, неговият по-голям доведен брат; Йохане и Джени, двете му по-големи сестри; и Сондре, неговият по-малък полубрат.

Освен това, като дете, Kyrre живее и пътува в различни части на света с родителите си. Той е с двойно гражданство на Норвегия и Сингапур.Измерване на височина, тегло и тяло на Kygo

Кайго има атлетично тяло, висок е 5 фута 10 инча и тежи 71 кг. Той също така има лешникови очи и руса коса, за да съответства на личността му.

Kygo (Източник: Instagram)

Kygo Образование

По отношение на образованието, Kygo учи бизнес и финанси в Heriot-Watt University в Единбург, Шотландия, преди да започне кариера на пълен работен ден в музикалната индустрия. Идеята за артистичното име, което получава, получава в гимназията.

Kygo Преследване на кариера, професионален живот

Kyrre започва своята музикална кариера на шестгодишна възраст, когато започва да учи пиано. След десет години той спира да взема уроци по пиано и вместо това се присъединява към студиото Logic, където започва да продуцира музика.

На 15 май 2013 г. той издаде своя дебютен сингъл, „Epsilon“. След това, през 2014 г., той издаде още един сингъл, Firestone, който спечели международно признание и дебютира в няколко класации по света. Тази песен получи над 7 милиона пускания в SoundCloud и YouTube и почти 40 милиона пускания в Spotify, където достигна връх на #4 в световната класация на Spotify.

По-късно Avicii и Chris Martin от Coldplay се свързват с Kygo, за да създадат ремикс на песента Midnight. Той цитира Avicii като свой основен източник на вдъхновение.

През май 2016 г. издава първия си студиен албум Cloud Nine, който дебютира под номер едно в швейцарските и норвежките музикални класации. Kids in Love (2017) и Stargazing (2018) са два от неговите албуми (2017).

На 23 март 2020 г. той ще издаде третия си албум Golden Hour. Първият сингъл, Like It Is, с участието на Zara Larsson и Tyga, беше издаден на 27 март 2020 г. На 2 април 2020 г. той издаде сингъла си I’ll Wait, който включва Саша Слоун като вокали. Формализираната парафраза.

Нетна стойност на Kygo 2022 г

Govrelle има приблизителна нетна стойност от 25 милиона долара към октомври 2022 г. Музиката му е основният източник на доходи. Kygo Life и Kygo Vibe са неговите марки за дрехи и начин на живот.

Той също има собствена линия слушалки под собственото си име. В момента той води охолен начин на живот благодарение на богатството, което е натрупал в резултат на нейната музикална кариера.

Връзки и афери за запознанства с Kygo

Що се отнася до личния живот на Kygo, той изглежда неженен в момента. Той все още не е говорил публично за връзката си. По същия начин той в момента е зает с кариерата си.

По отношение на предишни връзки, той беше във връзка с Бергенсер Марен Плату. Те бяха заедно преди той да стане известен диджей. Освен това Марен често е виждана да придружава гаджето си на турнетата. По същия начин тя е студентка по медицински сестри. През 2016 г. двойката започна да се среща. Двойката често споделя свои снимки в социалните мрежи.

Бившата му приятелка разказа своята история за раздялата им. Тя написа, Съжалявам да ви съобщя, че Kyree и аз вече не сме заедно. Нещата невинаги се случват по начина, по който очаквате... Тя продължи да казва, че оценявам, че поверителността ми ще бъде зачитана в бъдеще. Извън това няма да се правят допълнителни коментари.

Социална медия

Kyrre Dahll има 3,8 милиона последователи в Instagram и е умерено активен в платформата. Той качва песните си в канала си в YouTube, който има 5,31 милиона абонати. По същия начин той има 468,9 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 6.
  2. Щастливият му камък е гранат.
  3. Той харесва котки.

Популярни Публикации