Kyan Douglas- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Хубав Дъглас е телевизионна личност и стилист, който е служил като консултант по оформяне в американската риалити програма Queer Eye от 2003 до 2007 г. Еди, както е известен, се е появявал в Kathy Griffin: My Life on the D-List, Begin Again и Queer око.

Бързи факти

Пълно истинско име Хубав Дъглас
Псевдоним Киан
Възраст (към 2022 г.) 51 годишен
Професия телевизионна личност
Дата на раждане 5 май 1970 г
Място на раждане Маями, Флорида, САЩ
Сегашен адрес Маями
Нетна стойност 4 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Телец
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Съпруг N/A

Възраст и ранен живот на Каян Дъглас

Хубав Дъглас беше роден на 5 май 1970 г , в Маями, Флорида. Той е от кавказки произход и е гражданин на Съединените щати. Той е отгледан в Тампа и Талахаси от сестра си Кели, която го е научила как да оформя косата си. Джудит Илейн Дъглас е името на майка му. След като завършва гимназия, той се премества в Далас и учи философия в Brookhaven College, преди да се заинтересува от религията и лечебните изкуства. След това Еди се премества в Остин, за да учи актьорско майсторство в Тексаския университет в Остин. В средата на двадесетте години той се мести в Ню Орлиънс, за да учи театър в университета Лойола, където получава диплома по ТВ продукция.

Височина и тегло на Kyan Douglas

Каян Дъглас е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Хубав Дъглас

Kyan Douglas Net Worth

Колко е нетната стойност на Kyan Douglas? Той е добре позната холивудска знаменитост с нетно състояние от 4 милиона долара към октомври 2022 г. Той обаче не е разкрил печалбите или компенсацията си. Основният му източник е работата му като стилист и телевизионна личност.

кариера

Дъглас се премества в Ню Йорк и започва да работи в продажбите за Aveda, преди да помогне в създаването на Aveda Institute, училище за фризьорство и подстригване. Той се записва в училището по козметика и работи като колорист в базирания в Ню Йорк фризьорски салон Arrojo Studio, след като завършва най-добре в класа си. Започва да работи по риалити предаванията What Not to Wear и Докато си навън. Клиент на Arrojo го уведоми за покана за кастинг за шоу за преобразяване през 2002 г.

Kyan предостави своя снимка, както и кратка биография, която беше написал на продуцентите. Той беше доведен за прослушване и бързо беше обявен за Grooming Guru на шоуто. Като член на Queer Eye, Kyan се появява на събития, базирани на CD и DVD със саундтрак, както и на корици на списания и програми за разговори. Kyan също е създател на Beautified и посланик и продукт на L’Oréal. Той беше помолен да говори в своята алма матер, университета Лойола в Ню Орлиънс, още веднъж през 2004 г. Той пое ролята на водещ на Ten Years Younger на TLC през 2009 г. (започвайки с четвъртия сезон).

Kyan Douglas приятелка и запознанства

С кого се среща Киан Дъглас? Kyan Douglas е гей мъж, който в момента е необвързан. Имаше връзка с Робърт Грант, филмова и телевизионна звезда. Те се срещат за кратък период от 2003 г., от август до декември. Оттогава са приятели. Той имаше сериозна връзка с публициста и активист за правата на гейовете Грегъри Дърам от март 2004 г. до август 2006 г. Двамата също бяха временно сгодени през юли 2006 г. Той е открито гей, който се интересува повече от намирането на гадже, с което да има деца, отколкото от в намирането на правилната дама.

Популярни Публикации