Куш Джъмбо и нейният съпруг Необичайна сватба

Куш Джъмбо спечели слава в телевизионния бизнес през последните години като Лука Куин в The Good Wife на CBS и популярния му спин-оф The Good Fight. Въпреки цялото внимание, което получава, тя пази личния си живот в тайна. Тя рядко обсъжда брака си с Шон Грифин и техния почти тригодишен син Максимилиан Грифин.

Нетрадиционна сватба на Куш Джъмбо и нейния съпруг

Джъмбо и нейният съпруг се ожениха на 27 декември 2014 г. Преди да започнат да се срещат, двойката беше приятелка от много години. Никога не съм вярвала, че ме харесва, засмя се актрисата, но когато кариерата й тръгна нагоре в САЩ, съпругът й заряза всичко и се премести да живее при нея. Двамата се ожениха в Ню Йорк и вместо обичайното зрелищно грандиозно събитие, тя избра нестандартна церемония. На сцена на Бродуей те размениха клетви. По време на третата им годишнина звездата от „Добрата съпруга“ сподели моментна снимка от техния специален ден. Преди около 3 години се омъжих за този прекрасен човек на тази сцена на Бродуей след моето матине на #theriver, каза тя в надписа. Това все още е най-амбициозното, смело и възнаграждаващо нещо, което някога съм правил. #просто го направи. Действията на Джъмбо бяха смели.

 Куш ДжъмбоКуш Джъмбо създава семейство

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cush Jumbo OBE (@cushjumbohere)

През 2017 г. се появиха слухове, че двойката очаква първото си дете. През януари 2018 г. тя най-накрая потвърди за ET на наградите Critics’ Choice. По това време тя беше бременна в шестия месец с детето си. Бременността е включена в програмата на авторите Мишел и Робърт Кинг, разкри тя. Беше невероятно, защото Кралете, които създават шоуто, го внедриха в пиесата, така че Лука и аз сме бременни, каза актрисата. Джъмбо роди бебето им, Максимилиан, няколко месеца по-късно през април, което тя разкри в Instagram със снимка на детето си, хващащо нечий палец. След шест месеца перфектно изобразяване на бебешкото коремче на Лука в @thegoodfight, малкото ми дете най-накрая се появи в реалния живот, написа тя към кадъра. Тя продължи да казва, че детето й е точно толкова красиво, колкото баща му. Актрисата често публикува снимки, на които тя и половинката й прекарват качествено време с бебето им.

 Куш Джъмбо

Куш Джъмбо се бърка с бавачка

Въпреки това, когато Джъмбо и нейното дете бяха навън в Ню Йорк, тя беше погрешно идентифицирана като негова детегледачка. В интервю за The Advocate през 2019 г. актрисата разказа за срещата. Тя се срамуваше, че ме е идентифицирала погрешно. Беше засрамена, нещастна и угризена, добави Джъмбо. Този инцидент беше показан в епизод на The Good Fight, в който нейният герой Лука беше погрешно идентифициран като детегледачка на бебето си от американска майка. Историята в поредицата беше по-драматична от нейния опит в реалния живот. В крайна сметка жената се обадила на ченгетата в Лука. Джъмбо добави, че ако беше в Лондон, нямаше да има това преживяване, тъй като бавачките там не бяха хора от раса. Въпреки това, според актрисата, бавачките в Ню Йорк са били почти изцяло цветнокожи жени.

Популярни Публикации