Купър Крисчън полковник- Биография, възраст, височина, нетно състояние, родствена връзка

Купър Крисчън Полковник е инфлуенсър в социалните медии и YouTube личност от Съединените щати. Купър Кристиан Полковник стана известен като член на „първото семейство на YouTube“, наречено „Shaytards“. прочетете пълната биография, за да научите всичко Купър Крисчън Полковник- Биография, възраст, височина, нетно състояние, родствена връзка

Бързи факти

Пълно име: Купър Крисчън Полковник
Дата на раждане: 16 ноември 2007 г
Възраст: 14 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: YouTube звезда
Държава: Америка
Височина: 33 фута 4 инча (10,16 м)
Нетна стойност 1-5 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата светлокафяво
Родно място Айдахо
Националност американски
Етническа принадлежност бяло
баща Християн полковник
Майка Карли Бътлър

Купър Крисчън Полковник Биография

Ранните години на Купър Крисчън Полковник е роден в Айдахо на 16 ноември 2007 г. и е на тринадесет години. Карли Бътлър и Крисчън Колонел го приветстваха на бял свят. Крисчън Колонъл е пенсиониран бейзболист, който все още не е престанал да бъде спортист. Next Level Sports и CrossFit Octave са негова собственост. Посещава колежа в Южен Айдахо и Тексаския технически университет. Докато след колежа той преследва кариера в бейзбола.

Височина и тегло

Мерките на тялото на Купър Кристиан Полковник е висок 4 фута 2 инча и тежи 40 килограма. Косата му е светлокафява, а очите му са сини. Други подробности относно телесните му мерки, като размер на обувката, размер на талията и т.н., не са разкрити.Купър Карли Бътлър, майката на Крисчън Колонъл, е експерт по спорт и козметика. Тя е собственик на собствен канал в YouTube. Освен това тя е YouTuber, бивш съветник в средно училище и бивша мажоретка.

кариера

Cooper Christian Colonel е YouTuber и влиятелен човек в социалните медии в Съединените щати. Той е племенник на Шей Карл Бътлър, Логан Бътлър и Кейси Лавър Бътлър, всички от които са звезди на YouTube. Купър също беше включен във видео, създадено от неговия чичо. Той е член на един от най-популярните канали в YouTube.

Надяваме се, че първото видео беше пуснато в YouTube канала Shaycarl няколко месеца след рождения ден на Купър. Шей Карл привлече широко внимание, след като YouTuber DE Franco го включи в един от видеоклиповете си. След това той стана един от най-известните създатели на съдържание.

Освен това каналът Shaytards е регистриран на 1 октомври 2008 г. След един ден видеото е качено. Купър и майка му са били в канала редовно. През 2011 г. майка му стартира собствен канал в YouTube. Той също се появява в повечето видеоклипове.

Купър Крисчън Полковник Нетна стойност през 2022 г

Купър е популярен YouTuber. Той е една от забележителните знаменитости, роден на 16 ноември 2007 г. Той е една от най-богатите звезди на YouTube в Айдахо. Приблизителната нетна стойност на Купър на 13-годишна възраст е между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Основният му източник на приходи е като звезда в YouTube. Той живее много щастлив и охолен живот със семейството си.

Купър Крисчън Полковник Връзка

Личният живот на Купър Кристиан полковник поддържа уединен живот. Състоянието на връзката му, бившата му приятелка и връзките му са неизвестни. Освен това той е само на 13 години в момента, което означава, че тя не е имала връзка. Може все още да се концентрира върху работата и образованието си.

Връзка между родителите

Родителите на Копър, за съжаление, вече са се развели. Когато настъпиха двусмислените бракоразводни процеси, никой от тях не разкри причината за това. Карли и Джаксън Ууд се ожениха през 2015 г. след развода си.

Популярни Публикации